Tibet – Lhasa

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. soda píše:

    Vuola Kybi, pekne fotky Potaly, hned som si scucol do zbierky mojich oblubenych z tvojej Cesty. Minule som videl akysi slovensky dokument o Tibete kde boli zabery vecsinou z Lhasy. Vyjadrovali sa v tom zmysle ze aj Tibet podlahol zapadnemu vplyvu a ako dokaz dali zaber mnicha jak pise smsku :) Zdalo sa mi to ako kus povrchny lacny a pohlad na Tibet. Nuz ale ako citam tento prispevok a kecame spolu tak chapem ze z Lhasy urobili skanzen pre cinanov a inych turistov a ten „dokumentarista“ zos televizora asi to nevidel pre oci..
    Ta prajem ti zdravia vela a stastnu cestu do Shanghaja. Zo Sotom som kecal dnes ze prihodi do balika aj on daco.
    Tak vela zdaru amigo!

  2. leon píše:

    Caf kyb, ozaj fajne fajne kade to chodis, fajne sa to cita, postupom citit stale lepsieho a lepsieho pisatela :-) … stale mas moj obdiv ako ides za svojim cielom, ci proste „i cesta muze byt cil“ … drzim palec .. ale keby len ja, ale dnes pribudol dalsi clen fanklubu … dnes o 17.40, 51cm, 3,7kg … tak to som ja! Alica Lenartica! Huraaaaa!!! … :-)

  3. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    no to musi byt krasa, to chodenie okolo klastorov. Dufam, ze pri tych mlyncekoch si myslel aj na nase hriechy, lebo som kdesi citala, ze tym sa odpustaju hriechy. Sice my ich vela nemame ale predsa keby nejaky. Nie?? Tak sa maj pekne a drzim palce este si idem pozriet foto.
    Cau Marta z Presova

Pridaj komentár