Cina – Shanghai

Môže sa Vám ešte páčiť...

17 komentárov

  1. soda píše:

    Ahoj, vidim ze volne chvile travis aktivnym oddychom :) Diky za recept, doteraz som mal iba hmlistu predstavu o peceni chleba. Dufam ze sa najde zopar sikovnych dievcat, ktore vyskusaju tiez napiect cinsko-slovensky chleba. Diky este raz a dobru chut ;)

  2. alisol píše:

    Buenos dias, Kybi,

    uz dlho som cakala, ze napises nieco zaujimave, tak konecne som sa dockala, skusim aj ja upiect cinsko-spanielsky chlebik. Nech sa ti dari vo vsetkom v tomto novom roku.

    Adios,

    alisol

  3. alisol píše:

    No a v Espani ta tiez obdivuju, hovoria, ze si „loco“ (sialeny) a pod.
    Inac oni tiez maju jedneho svetoznameho plava Davida Meca, ktory minuly tyzden spravil najlepsi record na svete, preplaval bez prestavky z Alicante na Ibizu, a to za 26 hodin, ked doplaval na tu Ibizu, tak hned ho brala zachranka……podchladeny, vychudnuty, popichany od meduz…..Ale je najlepsi na svete!!!

    Si fakt dobry fotograf!!

    bye

  4. vasso píše:

    Ahoj Kybi? Ostavas v Cine? Chlieb uz napiect vies a tie znaky sa uz isto naucis raz-dva. Ja by som sa nechal prehovorit od nejakej peknej Cinanky. Myslim, ze Cina je dost velka a ma pekne dlhu historiu na to aby tam clovek stravil len par tyzdnov. Kopcovi sa ako paci? Ako mu ide Cinstina? A tebe?

  5. olo píše:

    Ahoj pekar :)

    Tak si tam dobre zijete…. sa mi az slinky zbiehali na ten chlebik… hned by som si dal… tomu hovoril privitanie >> chlieb+sol+slivka ;) kopec vie co sa patri ! :))

    tak vas tam vsetkych pozdravujem … hlavne kopca :) bolo pekne po dlhej dobe vidiet aktualne foto :) (aj jeho zenusku, celkom symposka) vobec sa nezmenil ;) som sa riadne nasmial … hned by som vas tam siel na chvilu pozriet a dat si toho chleba a hlavne za poharik (dva tri pat) slivky …

    cavte

  6. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    ja tiez pouzivam taky recept na pecenie chleba, ale este ked ho vyberiem z rury, tak ho trosku orosim vodou a prikryjem utierkou az do vychladnutia. Potom ma taku dobru korku.
    Cau Marta z Presova

  7. kybi píše:

    to vasso: po cinsky neviem skoro nic v porovnani s ostatnymi jazykmi po ceste co sa stihol trosku naucit, uz aj zabudnut. je to tu uplne ine, a hlavne musis vediet spravne vyslovit, ja nepocujem rozdiely ked hovoria 4 rozne ma ma ma ma. takze nic moc, dohovorit v cine, ked nevies jazyk je velmi tazke. nezostanem, ani za svet a historia je len v knizkach a v piamiatkach kde sa plati vstupne. zatial som toho vela nevidel. cinanky su niektore velmi pekne, to je pravda. vacsinou doma kvasim, raz vidiet a staci to mesto :) ak bude pekne spravim aj zo shanghaja nejake fotecky, zatial pod mrakom. zdrzim sa tu do noveho cinskeho roka a potom sa uz poberiem dalej.

    to martuskai: stou utierkov to tiea ale som nerosil. vyskusam ;)

    to oloo: sak ta tu uz cakame, prid !!!

    alisol: fakt niesom dobry fotograf!! :) 99% nestoji za nic a na to zvysne % sa da pozriet. ak si ich pozries viacej krat uvidis, ze nic moc.

  8. tworbo píše:

    koukal jsem, ze sis zkultivoval vizaz ;-) v cine nejaky hipiky a manicky asi netrpej, co ;-) ? S chlebem jsi me pobavil… a co takhle nejaky cinsky recept,nebyl by? (zapeceny cuvac s ryzi;-) Mej se fajn.

  9. katarina píše:

    No cau or good day mate ako australcania hovoria.Tak uz som naspat z Australie. ked uz hovorime o tej Cine tak v Korei som mala stopover a tam som sa zoznamila s jednou cinankou ktora cestovala z los Angeles.Nezabudni sa pozriet do Australie. To bol asi moj najkrajsi zazitok ako kedy som mala.Tak sa drz a mozno si tam mozes otvorit pekarnu.

  10. kopec píše:

    Ahojte, este z kybiho vytiahnite ako hral golf a ako mu to perfektne islo! Moc sa mu nechce o tom pisat, lebo sa boji, ze by ste sa mu smiali :-). Inak po veceroch pozera golf na TV a sem tam skusa aj na koberceku „puttovat“. Zeby dalsi golfista v klubu?

  11. kybi píše:

    no jisteeee :) uz sa cely trasiem.

  12. richardus píše:

    ajeje golfista:))))), burzuj!

  13. Zili píše:

    Nazdar,
    v prvom rade Kybi fakt super blog . A este lepsia je ta cesta ktoru si si vymyslel a sposob akym to realizujes, klobuk dolu :) Inak je to fajn oddychove citanie na vytrhnutie z reality vsednych dni. A co sa tyka fotiek, su tiez do pohody, dokumentacne,take ake maju byt…

    Zili

    PS: @kopec – no pozeram ze este stale si zijes v shanghaii. Ked budes mat chut pochatovat skus ma najst na skype a hodime rec.

  14. mino_eva píše:

    Cau kybi,
    len pre zaujimavost posielam recept na nas chlieb, ktory doma pecieme. Je to velmi jednoduche:
    Kvasok:
    60 g drozdia (1a1/2 kocky)
    trocha cukru
    1,5 dcl vlaznej vody
    1 lyzica polohrubej muky
    Cesto:
    1 kg hladkej muky
    3lyzicky soli
    3 lyzicky rasce
    zmiesame, pridame
    hotovy kvasok
    250 ml piva
    250 ml vlaznej vody
    vsetko premiesat, posypat hladkou mukou a nechat kysnut 45 minut.
    Na plech nasyp hladku muku, vytvor 2 bochniky a nechaj este 15 minut kysnut. Piect pri 200 stup. 1a1/4 hodiny. Po hodine pecenia potriet slanou vodou.

    Maj sa krasne a trochu si oddychni. Vsetci ta zdravime. Dokonca aj Kristinka si na teba spomenula, ze to je ten co jej horalky vzdy nosil. Pa,e.

  15. caba píše:

    ahoj amigo! vidim ze travis vof sanghaju krasne chilky a este si pri tom pochutnavas na cerstvom chlebiku. my si tiez doma pecieme ale zial verziu uz zdeformovanu – v sacku kupenu zmes rozmiesame vo vode a dame do remosky. ale zato mame paradne prichute a to je nieco nove. shanghai vyzera velmi pekne na tvojich foteckach. tak len si amigo nadalej uzivaj svojej CESTY!
    ahoojjj! caba a jane
    ps..kua kua chto je ten ostrihany typ:-)

  16. maiky píše:

    aaaa… dnes by mal byt v cine prelom roku… dufam, ze sa objavia nejake foto z oslav..

  17. trnava píše:

    dakujem za skvely recept :-) tesim sa na dalsie

Pridaj komentár