Cina – Fuzhou

Môže sa Vám ešte páčiť...

11 komentárov

  1. Wurstol píše:

    No parada, az tak dobre sa citaju tie pozitivne spravy. Drz sa Kybi, nech to fici aj nadalej tak hladko.

  2. richardus píše:

    Dobre sa ti vodi.Na caji sa fici fajn:).Ty pocuvaj yuanov=zuanov(po cinsky) :-) ,mal si kupit loziska do rezervy, myslim ze vo vlhkych krajinach dostanu zabrat.
    Gud lak kamosko!

  3. alisol píše:

    Hi ty zbiesily syn prirody:o))

    Len tak dalej az do honkongu a este dalej.., tu uz zacina vsetko rozkvitat (spain) no a chcem si kupit bike (inac je tu strasne vela cyklistov), len este rozmyslam, ze uz asi nejaky dobry a to vyhodnejsie vyjde z druhej ruky. ta tak. nech sa ti dobre taha.

  4. soda píše:

    caf amigo, to potesi ked natrafis takto zaradom presne na veci co uporne potrebujes. tak predsa v tej v cine zozenies vsetko :-D
    tak nech sluzia loziska i zipsy aj ine materialy v bobikovy. pozdravujem ta a zelam stastne cesty.

  5. tomamil píše:

    uf, na dvakrat som od vcera precital vsetko co si od zaciatku napisal. to je nieco uzasne. musim si vo svojom zivote najst nejake rocne okno a spravit nieco podobne… mas moj obdiv. Milan

  6. tomamil píše:

    skusal som nechat comment, ale neslo to. druhy pokus. s jednou prestavkou som si precital vsetko, co si napisal. to je nieco neuveritelne. myslel som si, ze moj zivot v zajranici je zaujimavy, ale uz si to nemyslim, chcem viac, chcem podobnu cestu. pri prvom moznom prazdnom okne v mojej kariere idem… obdivujem tvoju cestu a tesim sa na dalsie spravy.

  7. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    som rada, ze mas aj teplu stravu, lebo vies tepla strava je zaklad. U nas je stale zima, zase nasnezilo. Uz keby bola jar. Prajem Ti vela slnecnych dni.
    Cau Marta z Presova

  8. rudy píše:

    Nazdarek ty zbiesilce!!!!

    Drzime ti tu v BA všetci u nás doma palce. Nech sa Ti darí. Super že riešiš problém za problémom :-).
    Dobre sa to číta, tešíme sa na nové správy, šťastnú cestu, priateľu.

  9. LSopko píše:

    Zdravim kybi,

    tak, toto je pecka, dostal sa mi do ruk tvoj blog, a seriozne ti zavidim tvoju odvahu. drz sa chlape. Co ta poznam, svet ta vzdy nejak lakal, a toto je fakt pecka. Trochu my potrva pokial si spetne prezrem celu cestu, ale uz s aneviem dockat na sobotu , ked budem mat cely den k dispozicii. Inak narodila sa mi dcerka, ma 4 mesiace. Ked budes mat v tom svete niekd emoznost, dal som aj nejake fotky na net. http:\\ http://www.mapworld.it/gaia

    poslem link na tvoj blog aj klbovy, ten bude cumet.

    Este raz drzsa Laco Sopko.

  10. klbox píše:

    heeej kybi tak konecne som sa nalogoval…….tak super drz sa nech to fici ako ma …. ta shangai dobra haluz a kopec stary hluzer tiez…..

  11. klbox píše:

    kybi heeej no makaj trochu nejaky si pomaly……. pozdravujem z ba ty kokos zavidim ti ….. svele foto kamo

Pridaj komentár