Cina – Guang Zhou

Môže sa Vám ešte páčiť...

33 komentárov

  1. olo píše:

    kurva pica aj s vyjebanymi zlodejmi !!! :(

    Tak to je fakt sila ale hlavne smola. Tak kamarat toto je smutne, skoda toho fotaka a este ze ostali aspon te diaky do Shangaja ;) ked uz sa to takto zopsulo. Ako nie ze by ma to nejak prekvaplo ze sa kradne, mne tiez vytiahli doklady z vrecka v Delhi ked som sa uz vracal domov .. ale taky frajerkovia na motorke co ti to slohli… hmmm to uz je fakt sila. A este aj ta brasna… nuz ked sa „dari“ tak sa dari :( …. aj ked si na icq pisal ze si smutny…. hned som nieco sipil…ale napadlo ma to najhorsie (aj ked som cital blog) a to ze ti slohli bike :))) ale to sa NASTASTIE nestalo … takze si daj nanho pozor a davaj si ho na noc do „stanu“ :) … lebo tim by sa tvoja cesta snov asi skoncila…..

    tak drzim palce priatelu a vela stastia….. a este vacsi pozor na corkerov

  2. willo píše:

    Vela stastia na dalsej ceste a cim skor do druhej krajiny. Kasli na ich cinu. Pridu o vyborneho cestovatela a nech sa za to hanbia. Silny vietor do chrbta a vela stastia. V+Z+Z+D

  3. slafko píše:

    grrrrrrrrrrrrrrrrr.
    do kelu.
    tak toto by som teda necakal
    jooooj smutim s tebou. mne tiez ukradli fotak pred vianocami. tiez fajnu zrkadlovku tak viem ako to asi citis. a este ked mas v kuse pred sebou kopec zaujimavych motivov na fotenie.
    f**k
    no, co uz.
    zijeme dalej

    sak sa nezbesnime ked sme uz zbesile deti prirody nie?

  4. sika píše:

    :(((((((((((((((

  5. tibor píše:

    no tak toto kybi by asi nikto necakal takych kokotov
    nech im to Sef na detoch oplati :))
    fuu kamo normalne som najebany

  6. dubka píše:

    uf tak poriadne .dnes je v prahe chiki liki tak pri tej pesnicke budem na teba mysliet a tym parchantom nech ruky odpadnu abo daco:-(((((. vela zdaru

  7. trixx píše:

    Caves Kybi,
    :-( smola smolovata, ale kamaraaade, ale aj keby si nadalej mal iba opisovat to co zazivas, nam by to stacilo, pretoze to robis perfektne!!! Nejak bolo, nejak bude – pozri sa co vsetko uz mas za sebou, a co Ta este caka – a tym dvom mrdkam na motorke mozes z nadhladom popriat „Have a nice day!“ ;-)), vsak aj na nich dojde. Daj na seba pozor, drzime palce… Trixx&Murfy

  8. tworbo píše:

    sakra, cinani podelany…. skoda no….

  9. dasha píše:

    to je fakt smola…. na druhej strane zazitky a fotky, ktore si nesies v sebe su najdolezitejsie, nezatvaraj teda svoje zrkadlovky a pozeraj na svet naplno… my sa potesime tvojimi zazitkami a pozorovaniami na blogu….drzim palce na dalsej ceste….

  10. willo píše:

    ked nejde o zivot nejde o nic

  11. soda píše:

    noo do pici….
    …vies, kokoti su na celom svete a tak to muselo byt.
    Z ineho pohladu, keby sa ti toto nestalo tak by si nemal tu prilezitost sa s tym vysporiadat a prisiel by si o viac, ved ty vies ;)
    Teraz ti len zelam naj ti zdravie sluzi a o ostatne bude postarane :)
    M

  12. sidi píše:

    Nuz, co tak zbierka na nove „sersamy“? He? Co vy na to, people? My chceme fotky ne??? ;-)

  13. soda píše:

    Napadlo to aj mna, len neviem co by povedal pan majster na sponzoring.. :)
    Co sa mna tyka tak rad prispejem.

  14. tomamil píše:

    heh, co uz stalo sa, vsak nejako bude, we will see… ak by sa nieco organizovalo, som ochotny prispiet aj ja…

  15. bs píše:

    … kybi´s blog bez fotogallery ?? (a bez dia-show na SK ?? ) mal by si s tym nieco urobit,peniaze boli a budu ,ale na taky vylet si clovek najde cas (a odvahu) raz za zivot.(niekto viac krat ale vecsina ludi to moze zazit len cez kybi´s blog) a ako sidi hore napisal – My chceme fotky ne???

  16. bs píše:

    :(

  17. durec píše:

    Hmm… Skoda tych obrazkov na diakoch tie uz nikto nikdy nevrati. Fotak sa kupi casom druhy, ale keby mne ukradli fotak, tak… no neviem asi by som bol veeeelmi nasraty a zelal tym debilom tu najhorsiu smrt. Viem si to predstavit… No co, aj to patri k zivotu.
    Kybi, drz sa na dalsej ceste. Prajem ti uspesne kilaky..

    J.

  18. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    tak to je smola. Pozri sa, dobre, ze sa Tebe nic nestalo. Vsetci sme na nich nazlosteni. Im sa to urcite vrati – pnaci!!!!!!
    Cau Marta z Presova

  19. kybi píše:

    radsej mi mohli ukradunt bike, naozaj :), ale to asi tazko, ked som siel na nom. nevadi ‚vsetko zle je na daco dobre‘. uz som kludny :D. tych dvoch troch diakovych filmoch zo shanghay a cestou do hongkongu mi nieje az tak luto, som rad, ze ostatne filmy su v prahe a cast mam v shanghayi. digital mam, takze fotogallerke bude dalej mastit, len akosi nemam chut fotit tu cinu. ako som uz pisal s kompaktnym digitalom sa neda fotit a porovnajte to s predstavavou ‚velke platno 6×4 metrov, leto, prijemny vecer – diashow‘ to bude priatelia, verim. s tym napadom, ze by sa spravila zbierka, to si este musim premysliet, bolo by to od vas velmi pekne, dam vediet, ked budem v kunmingu za par dni. zatial si slapem v pohode dalej, spim kludne a viem ze vsetko je tak ako ma byt :), rozculenie uz pominulo.

  20. ihlus píše:

    Hlasujem za zbierku. A hlavne je zdravie, drz sa.

  21. richardus píše:

    som tiez za zbierku ,kua kua nemam rad ludi co sahaju na cudzie veci bez dovolenia!
    Araby to maju dobre osetrene, odrubat im ruky!

  22. cupboard píše:

    Zbierka, zbierka, zbierka :-)

  23. cupboard píše:

    Nebohy Mao sa musi v hrobe obracat.

  24. mofo píše:

    pokial sa bude robit zbierka, som ochotny prispiet.

  25. lebed píše:

    Sakra sakra
    Fotak ale potrebujes, fotky chceme, prispejeme, ale ako ?

  26. alisol píše:

    ja by som tiez prispela, no ako?

  27. sidi píše:

    No sak, dakto tu je co ma nejake blizsie kontakry z Kybim, a uz ma snad vykoumane ako sa daju poslat prachy. a dovtedy moze dotycny (ak existuje) „receivovat“ mamonu na svoj ucet… Tolko k danej teme.

  28. maiky píše:

    no tak teraz prajem tym kretenom este dalsich 1000 rokov komunizmu.

    zalozte bankove konto… urcite sa nazbieraju nejake prachy

    soda–> ty tiez rad stracas/zabudas fotak a mobil :))) .
    dubka–> zvlastne, ze sme sa nestretli na chiki-liki .. boha ste tam boli vsetci a nevidel som sa s nikym ;-)

  29. santalka píše:

    Caff Kybi, tak toto je teda smola, no co uz, tak aspon zries ten sponzoring, urcite radi prispejeme, sak ked sa vratis domov, urobime party vo Wave a chceme vidiet diaky ;)
    Erika & Marcel & maly Adam
    P.S. a nech ta uz stretaju len same pozitivne zazitky

  30. kybi píše:

    dam vediet cisla uctu v cechach a na slovensku priatelia, ziadne peniaze netreba posielat do ciny, ak zozeniem veci tuna tak zaplatim kartov. ak by chcel niekto poslat prachy zo zahranicia nech mi posle mail na kybi (zavinac) kybi (bodka) sk a mu napisem ako cez http://www.moneybookers.com prevod medzi krajinami za pol eura. pekny den a dik za ochotu prispiet je to fakt sila

  31. buro píše:

    sevas kybi,
    no co uz, ako som ti pisal kedysi, nikdy nevies z poza ktoreho krika vyskoci kralik a preto treba byt pripraveny vzdy tak ako keby si konal posledny krat.. Ale mozno dobre aj tak, lebo kedy si mal tu brasnu priviazanu, a chlapik vzadu na motorke by si to nevsimol, mozno by to skoncilo aj horsie v tej premavke ako si pisal, ale takto radsej neuvazujem.
    Taktiez ti rad prispejem aspon jednou 55tinou, cakam na cislo uctu.
    Nech sa dari nadalej.

    burec

  32. lebed píše:

    …. ako vidis Kybi vsetci cakame len na cisla uctov, zverejni ich. Ja poslem hned, chcem aby si fotil! To my chceme vsetci :-)

  33. duffy píše:

    Som za zbierku!

Pridaj komentár