Trasa

Môže sa Vám ešte páčiť...

10 komentárov

  1. lebed píše:

    …kyby a potom dones z tej dobrej vody z Tibetu a viacej sa snaz, bo ktovie kedy nabuduce pojdes …

  2. kybi píše:

    kybi sa pise s mekiiiim i na konci ;) dobreee donesiem vela vody :)))

  3. maty píše:

    Cau Kybi,

    drzim ti palce (alebo radsej nohy ???)., Napis kedy pojdes cez PO a kam planujes ist z PO. Rad by som sa aspon trochu s tebou zviezol. Tak sa zatial maj. A hor sa do pripravy.

    PS: Nezabudni si pribalit klasicku Slivovicu a mozno aj viac flias, lebo tu ti cez BLOG neposleme. Tak sportu zdar a extremnym bikerom zvlast.

  4. kybi píše:

    super ze sa chces pripojit maty, zavolaj petovi pilotovi on bude vediet presne, potrebujem este stebou prekonzultovat gps a pda :)

  5. duffy píše:

    Heja Kybislav,

    Drzim ti paluchy, neviem ci sa nam podari stretnut, ale keby ze nie, vsetko je na ozone, keby si potreboval pomoc s fotomaterialom alebo pda tak ma pls kontaktuj, ked sa kus zabyvam a zozeniem si pocitac budem ti k dispozicii ;)

  6. kybi píše:

    ahoj duffy :)

    presne toto som chcel od teba pocut, lebo nemam mapy este. poslem ti mail ak daco a supnes to na ozon niekde. dikes

  7. klbo píše:

    cau kybi tu je tvoj stary kamos z mlynov klbo….. kuchynka punk and rock and roll…..hory lesy…..and rohace trip 01,02,03 remember????

    bol tu rastik a dal mi na teba info ze sa ides trosku povozit na bajku po azii…..celkom super napad. NEW ZAELAND is my old dreem….ale azia je asi aj tak viac cool. ok tak drzim palce a budem ta sledovat na nete ……… takze come on!

  8. kybi píše:

    ahoj klbo

    krasa ze si sa ozval, kde si co robis ?

  9. lebed píše:

    Kybi tak uz zahod byke a prenajmi si serpov a nech aj spievaju ked nejde mp3 ;-). Drz sa a nenechaj sa nicim odradit, serpovia Ta mozu brat aj tak ze budes sedet na byciglu, neboj chlopaku!

  10. kybi píše:

    nebojim :) kto sa boji nech sedi doma :) zbiesile dite ;)

Pridaj komentár