Lipany – ‚Zlomeny ram‘ to ma ani vo sne nenapadlo.

Môže sa Vám ešte páčiť...

18 komentárov

  1. cupboard píše:

    Ty moj kvietok ruzovy, tak dufam, ze na pusti sa nic podobne, co si spominal nestane…kazdopadne, nadalej Ti priatelu drzim palce a aj zopar ludi tu v UK, ktorym som o tebe povedal…len krutili hlavou :-)
    Tu sa nic nove nedeje, pocasie sa meni kazdou hodinou, o letnom pocasi sa tu ludom moze len snivat…a aj mne…asi pojdem do Spanielska, na nejaky ten tyzden, trochu sa nabit…kazdopadne, do stredy to poriadne otestuj, aby zelezo vydrzalo ziaru puste, navalove dazde a kadeco mozne, co ta este cestou-necestou caka :-) SME S TEBOU PRIATELU…ukaz nam, ako sa to robi :-)

  2. buro píše:

    sevas Kybi, to su veci, ale ved nakoniec dobre nie, aspon sa ti to nestalo neskor, skoda ze som ta v ba nestihol, ale nevadi, v kazdom pripade nech sa ti dobre slape, budem na teba mysliet na svojich mini trekoch.

  3. olo píše:

    este ze sa ti to stalo tu a nie niekde poceste ;)

    tak tolko nejedz a setri toho BACKa :))

  4. soda píše:

    je to veru smola, ale vravel som ti…:) aspon ze sa to stalo v kraji kde ma kazdy druhy typ v garazi zvaracku. niekde dalej na vychod, tazko povedat ako dlho by trvala oprava.. takze drzim place tebe i BACKovi aby ste to zvladli obaja.
    a nezabudni ze 10km za presovom v malebnej dedinke d.n.v. vas caka obed moje mamy. rano mi volala ze kedy dojdete.. asi sa uz nevie dockat :)
    ..slovenske mamicky…. jak je to dalej? ;)

  5. Kino píše:

    Caute vsetci a kostroamac zvlaaast :-).
    Uz som sa registol, bo tu sa uz treba vyjadrit(podporit) :-). Zaznelo tu, ze to bola smola akoze fakt bola, ale pozeram sa na to z lepsej stranky a sice, ze sa ti to nestalo 5km po starte. Inac, rozmyslam ci by si okrem povyhadzovanych veci z vozika nemal aj ten doma nechat a za BiCKA pripojit zvaracku, lebo v takom Pakistane neviem neviem, ked tam len futbalky siju :-).
    PS:Keby ste „slapali“ okolo VSZ v pracovnej dobe, urcite sa zastavte. hAPPY rOAD :-)

  6. kopec píše:

    kybi, pohoda. Aspon mas uz prve zazitky z cesty.

  7. jaro píše:

    Tak este raz: STASTNU CESTU :-)

    to soda: dalej to ide ..peknych synov mate…

  8. jaro píše:

    Tak este raz: STASTNU CESTY :-)

    to soda: dalej to ide ..peknych synov mate…

  9. Smethak píše:

    Myslim, ze to bol dobry test…ako byciglu aj Teba…zatazkavaciu skusku sice nevydrzal, ale vies o tom, ze zvar je najtuhsi na celej konstrukcii…uz sa Ti tam nezlomi :)…len by si so ho mal este trovhu preverit kym pojdes do hor!…myslim poprekontrolovat, ci nemas na nom este nejake praskliny…lebo prave tie sa Ti po ceste znova vymstia…Drz sa kamo…kilometre pribudaju!…ozaj chystas sa cez pakistan?…skusim sa spojit s kamaratom Ijazom (ma tam rodinu), keby nahodou nieco…daj mi vediet, ci tadial ides, aby som ho informoval…

  10. ihlus píše:

    Mohol si nechat nejaky odkaz z Kosic…. Mam informacie, ze to bolo prijemne stretnutie s ‚dobermanmi‘ :>)

    Vsetko dobre, hlavne zadny vietor.

  11. rado píše:

    Jasne vecer stredu sme mali session. Prisiel Sika, DilungOS, Jana, Tibor, Zofka, Doktor s partiou, Vrato…a este kopec ludi to je iba 1/3 :).

    Poriadne sme prestudovali kybiho vybavenie, hlane ta elektoronika. Vydeli sme na PDA 12 satelitov potom solarnu nabijacku, 120 GB HDD :)) , a kopec ineho. Popri tom sme popijali vikno a tak a nakoniec aj slivovicu tusim :)

    Ked uz vseci isli domov a ty co ostavali isli spat, tak som isiel zo Sikou taxikom tiez domov. Do rana som tlacil diplomovku a potom isiel do barce zaviazat. Potom sme isli zo sikou odprevadit chlapcov za kosice na prvy kopec. Preto chlapcov lebo Vaso a Peter isli s kybim do roumunska na najvisii kopec keby nekto nevedel :).

    Tam sme spravili paro foto, rozlucili sa a pomaly sledovali ako sa kybi s partiou vzdialuju do neznama za novymi zazitakmi……

  12. richardus píše:

    Tak ako dopadol polamany ram? Kde si clovece?

  13. ihlus píše:

    rado: A mas niekde tie fotky?

  14. rado píše:

    vecinu fotil kybi aj na digital aj normalne a nejake aj sika ale to je na filme a kedy to bude.. :) , dam potom vediet. takze nemam nic zatial. ale zase islo len o par fotiek. ale nejake uz su z prahy a tie ma viktor.

  15. Macka píše:

    Ahoj Kybi…
    prajem Ti aj ja stastnucku cestu, a nech sa nam vratis. Pozdravujem vsetkych, ktori Ta cestou spravadzaju…a drzia aj palceky..
    Papa

  16. durec píše:

    All:
    Dnes rano 6:10hod mi poslal Vaššo smsku. Su na ceste z KE 6-ty deň. Počasie aj cesta su OK. Nálada tiež. Dnes sa lúčia s Kybim. Kybi ide ďalej svojou cestou a Vaššo s Kybim idú do rumunských hôr a väčšej divočiny. Dnes ráno boli v okoli Tirgu Mures.

  17. durec píše:

    takže správne má byť:


    Kybi ide ďalej svojou cestou a Vaššo s Peťom idú do rumunských hôr a väčšej divočiny.

  18. kybi píše:

    to ruchardus: ram zatial ok poslem dfetail fotos
    to ihlus: nebolo casu

    inac potrebujem mapy do pda, kto ma nech posle na email.dik

Pridaj komentár