Rumunsko – Rammnicu Valcea II.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. olo píše:

    caves kybi… tal priesmyk nevysiel ale neva.. budu one :)

    a ako vidim dobry ludia su vsade a vyzera ze mozu byt aj policajtmi :)))

    ta pekne slap a vela stastia…..

  2. buro píše:

    ta fasa kybi, ked to tak funguje, fakt nechapem, ze sa nikto z nas neodhodlan s tebou na vylet, asi ani nevieme o co prichadzame, len nech sa ti nadalej dobre slape, dobre pocko a kopec dobrych ludi.

    burec

  3. soda píše:

    Ahoj Kybi tak to je nadhera, mas kde spat, net pod nosom a este ti aj policajt da pozor na bike. Tak len tak dalej a aby si mal stastie na ludi. Ale to ty mas, ved inac by si nas nepoznal ;o)

  4. rado píše:

    ta to ako fasa :). inac Chiki liki tua bude aj 28 v kosiciach, na bazant party alebo nejake ine pivo party :) . tak si hadam zaspievame ;)

  5. durec píše:

    Nevadi, ze ti nevysiel vystup na Moldaveanu, je to sice najvyssi vrch Rumunska, ale ked pojdes naspat, mozes cestou vystupit na Triglav v Slovinsku (ved po tolkych km to nebude problem). Ja tam tiez raz chcem ist. A potom este na Elbrus. ;-)

  6. kybi píše:

    To durec nechodim tou istou trasov spat, takze naspat uz len cez ine krajiny

  7. vasso píše:

    To buro. Nie je to az taka malina, cely den tahat na biku 70 kilogramov, o to viac potesi, ked stretnes ustretovych ludi, co chapu a snazia sa pomoct. V Rumunsku ich bolo dost. Cestou spat nas v Transylvanii zastavil chlapik a chcel nas silou-mocou ubytovat (zdarma), lebo zajtra malo prsat. Nechceli sme velmi porusit plan, tak tak nas aspon nalieval pivom ;-) Urcite sa treba na par dni vybrat, je to pekna dusevna ocista. Ze sa nikto nepridal na cestu, ktora trva rok sa az tak necudujem, chce to velku davku pozitivizmu, vytrvalosti a odvahy. :-)

  8. kybi píše:

    To Durec skus poslat email alebo nejako zistit, ze ci mozu nasi poslat balik do ankary a ci treba ist na colnicu, dikes.

Pridaj komentár