Bulharsko – Razgrad

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. buro píše:

    sevas Kybi, pozeram ze to celkom ide az na tie haluze s bikom. tak nech ten rafik este co to vydrzi.

    bur

  2. tibor píše:

    ahooj kybi, myslim ze postupne z teba opadaju menej potrebne veci a bike bude spokojnejsi :))
    Prajem ti fasa cestu kamo

    tibor_po

  3. soda píše:

    Zdravicko Kybi! Mi chvilu trvalo kym som si uvedomi ze TO RAFIK ti puka… tak aby vydrzal a nepukol! A keby daco tak v Bulharsku to este mozes vymenit, a hadam aj v Turecku poznaju bicykle :) Ten stojan sa mi velmi pacil, ale vidis to, take smejdy robia teraz. Nevadi konarov (haluzi) je vsade dost. A ten mp3 prehravac ta uz fakt vobec nemoze rozladit :) novych zvukov a melodii mas okolo seba iste dost. Tak nech Ta dobre sily sprevadzaju na dalsich tisickach km.
    m

  4. ihlus píše:

    Cau Kybi! V nedelu som zdolal maraton v Prahe, aj vdaka tomu, ze ked som uz zdochynal, tak som si povedal 1. Esterka a Emily ma nemozu nevidiet dobehnut; 2. kybi ide na cestu okolo sveta a ja nezvladnem nejaky posraty maraton???
    Prajem vsetko dobre, dufam ze ceny suciastok smerom na vychod klesaju …

  5. buro píše:

    sevas Ihlus, fasa teoria, to musi urcite fungovat, ja to tiez nejak tak vidim, tak horsa na maratony a
    zdravim samozrejme Kybiho na jeho cestach

  6. rado píše:

    inac nasiel som prave na kybiho stranke odkaz na mapy http://mapy.mk.cvut.cz/data/. ta keby si nekomu chcelo ta by mohol dat odkaz na mapu kde to vlastne teraz kybi je :). bo mne sa nechce :)

  7. rado píše:

    ta je prave rano nedela 1:59 hmm, dost skoro by som povedal, som za kompom a neviem co skonpi, takze asi takto, vratili sme sa z pivneho festivalu, bolo velmo fasa, bolo chicki liki tu-a a montekarlo to je parada :) , jasne a tak, no a sme sa vsecji dobre zabavali fakt bolo to riadne fasa. konec. :)

  8. kybi píše:

    to rado drzim palce a viem ze to bude OK a aj to ze to potom zo sıkou poriadne oslavite, ale uz ziadne akcie typu KLUDAS ;) ahoj

Pridaj komentár