Tibet – Ali

Môže sa Vám ešte páčiť...

17 komentárov

  1. soda píše:

    fajne amigo ze si v poriadku. drzim ti palce ako vzdy ;)

  2. Macka píše:

    Ahoj Kybi. No tak rano po rozhovore cez ICQ som netusila, ze chystas taky prispevok na blog. Uff, to je teda brutal. Dufam, ze sa ti stav stale viac a viac bude zlepsovat. Daaavaj na seba velky pozor. Papa.

  3. soto2 píše:

    cau kybi, je to cesta ako ma byt!!! drzim ti palce … balim to a idem domov… ahoj !!!!

  4. laky píše:

    Good Kybi, ta besnota nie je sranda. drzim palce a pravidelne citam

  5. rudy píše:

    cau kybi,
    super citanie!!! drzime palce :-)

  6. tk píše:

    Cau Kybi, som rad ze si to vylezal, rozpraval som predvcerom o Tebe s Kuzim (je to skvele ze sa dozvedam od kamarata, ktory je na Novom Zelande ze kamarata, ktory je v Tibete pokusal pes). Drzim palce na dalsie priesmyky,ale ak bude velka kosa, priesmyky pockaju, ved myslim ze tam sa nudit nebudes. Tibor z Prahy

  7. duffy píše:

    Hej kybi,

    ale som si dnes rano riadne vydychol ked si napisal o tej vakcine. Som od nedele trpol…..

  8. durec píše:

    Ahooj Kybi, tak to bol tusim najdlhsi prispevok od teba.. Ale to je dobre, ked mas vela zazitkov.. A ten pes bol teda besny? Som to nepochopil celkom. Ci z coho si mal tie teploty? Alebo „len“ nejaka infekcia?

    PS: volal som ti na to cinske cislo minule z Gerlachu, ale nejak bezvysledne.. Nevadi.

  9. duki píše:

    Haloo do ciny,

    ked si mi cez icq vravel, ze nieco nedobre, tak som sa nechcel pytat, lebo som sa bal ,ze sa vracias alebo nieco take. Trochu sa tvoja cesta zdramatizovala, ale som rad, ze sa uz vsetko na dobre obracia. Drzim ti palce, vela stastia.

  10. olo píše:

    Ahoj kybi :)

    Tak som rad ze si v pohode, lebo pri citani prispevku to vyzeralo dost nepekne .. akurat pocuvam „suzi“ ;) drzim palce kamarat nech sa ti dari v tej „kose“ :))

  11. lulo píše:

    Ahoj Kybi!
    Som rad ze si nakoniec v poriadku. Cely blog som cital zo zatajenym dychom :-) Mozno ti pomozu poznamky jedneho svajciara co som nahodou nasiel na webe: http://www.raize.ch/Reisen/velo-eurasien/eurasien-velotour.htm
    Drzim palce k nabratiu novych sil.
    durobasar

  12. Odpad píše:

    tento svajciar tam teraz
    http://www.betzgi.ch/469.html

    zdar

  13. suzanne píše:

    Ahoj Kybi ,dakujem za pesnicku.Mas pravdu,ze je mi smutno,ale som velmi rada,ze si stastny a to je to hlavne.

  14. vasso píše:

    Ahoj Kybi,
    Precital som to zatial narychlo a trocha sa mi pletu osoby, ale pravdepodobne si zazil jeden z tych pocitov, ked clovek bojuje o holy zivot. Hlavne, ak si Ty sam zhodnotil tuto cestu v nakladiaku, ako za najhorsi zazitok, tak to si naozaj neviem predstavit, vzhladom k tomu co si prezil v minulych trekoch, alebo aj v tomto. To nahananie vakciny, vsetky tie rozhodnutia a tie problemy s dorozumenim ta urcite psychicky drvili. Mal som z toho hrozu, ked som to cital. Ja Ti zelam vela spravnych rozhodnuti s chladnou hlavou, nevystavuj sa prosim ta vasciemu riziku nez je skutocny osoh cesty, bolo by mi luto kedy si si vyrobil nejake neriesitelne problemy (ano uz ta pocujem, vsetko sa da riesit). Mozno som troska v panike, ale to preto, ze viem, ze zivot je krasny a na jeho spoznavanie mame este vela casu. Take care.

  15. evan píše:

    Cajo Cajo Kybi
    sme happy, ze to dobre dopadlo, Tvoj literarny styl je coraz lepsi a prezivali sme pri citani vazne strach aj smiech, ale taky je zivot ;)
    Opatruj sa teda a pamataj, ze nic za kazdu cenu a vsetko za ziadnu;)

  16. richardus píše:

    TO VASO: Tak o „chladnej hlave“ nepochybujem:)

  17. katarina píše:

    No cau tak akurat som pozerala fotky no nadherne. Tak viza som dostala v pohode do Australie.Uz sa nemozem dockat.Akurat sa bojim tej cesty.24 hodin lietadlom nie je sranda.Tak sa drz a pozdrav odo mna Brada Pitta ked ho tam uvidis.hhee.

Pridaj komentár