Tibet – Ali II.

Môže sa Vám ešte páčiť...

17 komentárov

  1. suzanne píše:

    tak sup,sup do postele,preliecit a aby si bol fit.pises velmi dobre a fajne dlhe,len tak dalej.aj ja idem dat spinkat dorotku tak budete dvaja.ahoj a pesnicka nebude?

  2. durec píše:

    To vies Kybi ty vidis svoju situaciu inac ako my, co o nej iba citame…
    PS: besny pes ma penu okolo tlamy. :-) A neviem, ci aj zbiesile deti maju penu…. ;-)

  3. =tropos= píše:

    kybi, ta tvoja celkova unava bude zrejme sposobena nadmorskou vyskou. nemam presne predstavu o tom v akej si teraz vyske a uz ako dlho. ale kazdopadne treba ratat s tym ze to moze byt vyskou. malo by sa to velmi zlepsit ked zbehnes niekam nizsie.

  4. kybi píše:

    ta unava kamarat, nie je len vyskou, ale aj tym ze som uz na ceste 190 dni, a strava mimo mesta len noodle sackove. je to jedno ci je to 4500 alebo 4000. aktualne som 4350 mnm.viacej ako 5600mnm nebudem.

  5. richardus píše:

    konecne nejake vzruso, choroby a tak.Dogy to predsa maju radi:)
    Ale zasa si negrcal:)
    Drz sa

  6. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    prajem ti skore uzdravenie, asi by ti dobre padla aj nejaka slivovica na to liecenie. Tak na zdravie a drz sa
    Marta z Presova

  7. rudy píše:

    podla mna blog pises super sposobom, putavym, odlachcenym, vzdy sa tesime ze si precitame mrte zaujimave story ako z nejakej knizky, na gramatiku sa vykasli, pises to fakt super

  8. kopec píše:

    kybi, ci pana Kailash ! Tak to si ma prekvapil. Hlavne sa vyzdrav a ked sa budes chciet zohriat tak prid k nam. Ja sa idem obliect, nejak mi je zima …brrr….

  9. romcco píše:

    samozrejme ze by sme tam museli byt tiez, aby sme vedeli o kazdom detaile. ale tvoje spravy su super, hltam kazde jedno slovo. fotky su skvele. jednu pakistansku mam ako pozadie v PC, dufam ze ti to velmi nevadi…uz sa velmi tesim s tebou do lhasy.

  10. Odpad píše:

    zacal som sledovat tvoju cestu na Google Earth podla miest ktore pises (nie vsetky sa bohuzial daju najst).
    uz len pri pohlade zo satelitu je to masaker. vyliec sa a jazdi rozumne. sak ty vies najlepsie

  11. Odpad píše:

    v nemcine som dilo, ale ten typek svajciar co som v predoslom fore daval linku je asi prave v ali, tam kde ty.
    http://www.betzgi.ch/469.html

  12. kybi píše:

    nieje v ali je uz davno prec, ako sa pouziva ten program

  13. Tiko píše:

    Ahoj, skoro kazdy den sem kukam ci je nieco nového s Tebou. Normálne ma upútajú tie tvoje poviedky ako keby som cital nejaky román. No ale tieto posledné 2 pripomienky z Ciny…..! V sebe stále prezivam tie iste chvile a skusam porozmyslat nad tym co by som robil v rovnakej situácii……
    Bol by som rád kebyze das na tento blog nejaku mapu (ovsem potom ked dokoncis), aby aspon s prstom sme precestovali tvoju trasu…..

  14. Odpad píše:

    nic zlozite. stiahnes, pustis a browsujes myskou po svete poskladanom zo satelitnych snimok. niektore casti sveta su v dost dobrom rozliseni, rozoznas aj ludi na ulici (nie live su to len fotky). inde si rad ze rozoznas ulice v meste.
    v platenej verzii si mozes do toho natahovat ‚waypointy‘ z gps zariadeni, ale je to skor len taka zabavka. nemyslim ze by ti to nejak pomohlo.
    bez toho aby si si ten program stahoval sa daju satelitne snimky pozerat na http://maps.google.com ked sa prepnes na ‚satellite‘

  15. mimo píše:

    Serus Kybi,zdravim Ta v mene vsetkych znamych Lipiancoch.Je fajn,ze sa dost casto o tebe daco nove dozvieme,aspon mame o com kecat v orliku,a urcite je to aj vyzva zazit daco podobne.Prajem hlavne este vela vela endorfinov,aby si to do pohodky vydrzal.

  16. Mato Tinak píše:

    Nazdar cestovatel,

    no si ma prekvapil s tou besnotou. To fakt neni sranda, rok a pol robim jej diagnostiku tu vo ZV, tak viem o com to je… A ze besny pes ma penu okolo papule ? hahaha :-) typicka laicka predstava… No hej, ale len v konecnom stadiu. Dokonca uz aj v inkubacnej dobe, ked na nom nic nevidis, tak uz moze vylucovat virus v slinach. Ale to ta nechcem strasit. No dufam, ze vakciny, co si dostal neboli len dajake ´vodicky´, ze boli dobre skladovane a tak. Ja viem, ze teraz je uz neskoro radit, ale mal si sa dat zaockovat uz pred odchodom popri vsetkych tych hepatitidach, zimnici a dalsich pliagam. To by si dostal 3 davky v priebehu mesiaca, jedna cca 500 Sk. Inac, ked sa vratis, tak mi mozes len tak zo srandy poslat tvoje krvne serum a ti stanovim titer protilatok ;-). Trimem palce, jak vzdy a idem pozriet tvoje posledne fotky, bo som este nestihol.
    Mato
    BTW, iba v Indii zomrie kazdy rok na besnotu 50 000 ludi, bo niesu prachy na vakciny…

  17. kybi píše:

    to mato: ja mam vsetky ockovania, co sa dali dat, okrem ZLTEJ ZIMNICE, yu si dam neskor, lebo poceste nieje. inac to bolo 4. davka, keby si si precital blog, tak by si vedel ;), je to hned v prvej vete. urcite ked sa vrattim, poslem krv a stolicu na rozbor, nie len kvoli besnote.

Pridaj komentár