Iran – Damavand 5671 m.n.n

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. olo píše:

    ahoj kybi :) tak parada konecne ti vysiel nejaky kopec..a dokonca sopka :) 5671 to je pekny vykon na cyklistu :) a bez aklimatizacie .. ale ako ta poznam zautocis aj na 6000 popripade 7 ak zozenies kyslik ;) tesim sa na fotky

  2. durec píše:

    Kybiiii ty si teda zbesilee diiite. To sa mi paci. Tak 5000ovku mas v hrsti. Normalne ma stves (ale vies tak v dobrom) a motivujes zaroven.
    Posli fotky z vystupu, urcite su paradne.
    Ja ti zato posielam fotky z mojho vystupu na Prostredny hrot 2440m.n.m v Tatrach.

    http://foto.durec.info/view_album.php?set_albumName=Prostredn%FD-hrot-v%FDstup-28-6-2005

    Tak sa drz…

  3. cupboard píše:

    Kuaaa, to je masaker :-) skvele priatelu, gratulujem k vyskovemu rekordu :-) z casu na cas sa mi o tebe sniva, to aby si si nemyslel, ze na teba nemyslime aj tu v UK. Cim dalej na vychod budes, tym budu mat ludia vacsi a vacsi usmev, az ho nakoniec budu mat okolo celej hlavy a tebe s nimi bude tak dobre, ako nikomu z nas tu v „civilizovanej“ Europe. Tesim sa na kazde otvorenie tohoto blogu, pretoze len na ceste zazijes kazdy den nieco nove a ty o tom pises, co je uplne skvele a aspon takto mozme byt na chvilu s tebou clovece a zdielat Tvoje radosti ale aj starosti. Pevne dufam, ze to s tym Afganistanom dobre dopadne… Oneee, drz sa priatelu a ozaj, ako to mas so SMS, stale ich nevies prijimat? Pozdrav vsetkych cestou, ze urcite prideme ;-)

  4. caba píše:

    Kybi,

    Zdravim,

    Ten typek v Herate sa vola Basir Begzad. Ak s nim budes komunikovat, povedz mu, ze telefonne cislo mas s Prazskeho ofisu Radia Slobodna Europa, ako help-contact-person.

    DRZIM PALCE!!!

    Jeremy

  5. befr1 píše:

    Cau Kybaku!

    Nie ze by som Ti zavidel:) len premyslam preco tam do frasa nie som aj ja:)
    ale zatial je dobre aj tu …
    mozno raz bude aj to
    ta sopka musela byt brutalna! Fak! Fak! Fak!
    P:)

Pridaj komentár