Cina – Kashgar

Môže sa Vám ešte páčiť...

25 komentárov

  1. maiky píše:

    ooo cina, uz sa tesim na fotoze z pakistanu. super, ze si zdravy a zivy. good luck

  2. olo píše:

    no konecne priatelu ze si sa aj ozval :) zemetrasenie hadam nie, vsak ty si uz davno inde ;) aj ked by ma zaujimalo ci sa ta zem triasla aj tam kde si prednedavnom bol :))
    no uz sa tesim kedy napises viac a uploadnes nejake to fotos… zatial sa maj krasne a pis basne :)))

  3. tram píše:

    Krasa ze si napisal , precitaj si spravy pochopis obavy.
    Pred rokom sme tak podobne zdrhli pred cunami.
    Som velmi rad , ze uz si v Budhistickom svete.
    My poctivo lezieme kazdy vykend, Paula , Murfy, Beata uz lezu zo
    spodnym istenim.

    Nech Ti stastie praje aj nadalej.

    Brano

  4. jeremy píše:

    Cau Kybi,

    Takze si uz v Cine, super. Tesim sa dalsie zazitky… : )

    Drz sa!

    Jeremy

  5. tworbo píše:

    Parada, projel´s karakoram! respect a trochu zavidim. pis,sem nedoskavej. Drzim palce
    Tworbo

  6. konyk píše:

    Cau Kybi!Parada fotecky,a este vecsia parada,ze si uz v Cine,a hlavne zivy a zdravy-tak len tak dalej-uz sa vsetci tesime na
    fotoSHOW v ponorke-trymaj se chlope!

  7. jozo píše:

    Cau Rasto,
    Pisem prvykrat. Sledujem Tvoju cestu od kedy som dostal adresu stranky. Presiel som si to cele. Je to super. Teraz si mal stastie s tym zemetrasenim. Bolo v Kasmire, asi 100km severovychodne od Islamabadu. Ktovie ci je este zaciatok HighWay prejazdny.Ako bolo v Khunzerabskom priesmyku. Bol tam uz sneh?
    P.S. Vedia o tebe a citaju tvoj blog uz aj Popradski bikeri.

    Drz sa a nevzdavaj sa ani v slabych chvilkach.

  8. ixo píše:

    ct2 v nocnych spravach hlasila asi 40 000 mrtvych v Pakistane, snad sa to cislo nenaplni, a ze zasypana je cast juzna cast Karakoram Highway, neviem ako mas prisun info. epicentrum bolo okolo miest Balakot a Muzaffarabad. Tak len tolko.

  9. soda píše:

    sme s tebou! DO IT! :)

  10. maiky píše:

    fotoze su nadherne. laserovka sa ide momentalne roztrhnut. zase nejaka dekoracia do izby :))

  11. Odpad píše:

    ah!
    buduci rok koncim skolu a vdaka tebe viem cim chcem byt ked budem velky :)) Pri tych fotkach ma zdviha zo stolicky
    Drz sa na ceste do Lhasy, myslim ze predstava toho mesta s Potalou na vrchu je velmi dobra motivacia na dlhu cestu. ako pre kopu tibetanov ked do nej slapu pesi

  12. vasso píše:

    Aho Kybi,

    Ked som pozeral tvoje snimky z poulicneho holicstva, myslel som, ze posledny zaber bude holohlavy Kybi bez brady. Nafotil si to ozaj dramaticky :-) A ten flek pri jazere, o ktorom i pisal je vazne uzasna romantika. No a samozrejme fotky hor z Karakoramskej oblasti, uzas, ked si predstavim, ze si to obzeras z blizka. Hlasim sa do nasledujucej expedicie, ktoru spominas. V oblasti, kde byvam je vela pakistancov, rano cestujeme spolu autobusom. Prajem vela stastia v Big China. A rozvahu, lebo s tym snehom to nemusi byt sranda. Teplo sa obliekaj a nie ze budes jazdit bez ciapky ;-) A vobec, nebolia ta nohy?

    PS: Ale tak naozaj mam trocha obavy, lebo ked ta uz teraz obcas zasnezi…

  13. ihlus píše:

    Cau,

    pekne rozuzlenie, clovek moze mat fakt obavy ked sa pozera trochu na tunajsiu televiziu :>) . Same katastrofy a strielanie, aj v tej oblasti kde si…

    Vsimol som si, ze ked chvilu nenapises, tak sa to stava temou, niekedy aj od ludi, o ktorych by som ani necakal ze Ta sleduju.

    Stastne pokracovanie !!!!

  14. kybi píše:

    ja

    to vasso: nie nebolia ;) len sem tam, telo nabehlo uz na poriadny rezim, len rano, ked vstanem sa musim zo dna predtym spametavat prvu hodinu, potom sa rozkrutim a ide sa dobre. zo zdravim niesu zarty, mam este toho dost pred sebou a nechcem skoncit kvoli zdravotny problemom, ale vsetko sa moze stat. verim ze to bude ok ;) sem tam zaludocne preblemy , zajem endiaron. tuna v cine uz maju alkohol, kupim na cestu 2 flase 56 percetneho na rannu dezinfikaciu, endiaron neje dobra prevenciu, moj stary otec takto zacinal den, preba sa poucit, jeden rano na hladny zaludok, v muslimskych krajinach som to nemohol praktikovat :)

    to odpad: ked ja budem velky budem soferom autobusu ;) a zoberem vsetkych znamych na jednu velku cestu :) fajn ze sa niekde vyberies, aspon viacej ludi bude vediet o slovensku, urcie netreba cakat bo nieje naco :D

    to ihlus: odkaz tym co to sleduju nech sa zaregistruju, aby som vedel, zatial stale je pocet okolo 170 ludi ;) a vsetci su moji priatelia, rad sa stretnem s kazdym a pokecam :)

    to vsetci: som rad ze mi drzite vsetci palce , je to parada, podpora, necakal som taky objem ludi, na zacitku som to robil pre bliskych priatelov, aby som nemusel kazdemu pisat mail, alebo kecat na icq. kto ma otazky, nech pise do komentov, spatne odpisem ak je cas.
    ale robim len klasicku cykloturistiku, ktoru predo mnou uz urobilo vela ludi, v podstate normalna obycajna vec ;) nic vynimocne, nepomohol som ludom, sa to nerata.

  15. durec píše:

    Kybi uz mas riadne dlhu bradu… super. Moji kolegovia, ked im o tebe rozpravam, iba neveriacky krutia hlavou. Veri iba ten co si ho videl, ked si bol u mna v Poprade na zaciatku cesty.
    Tak nech sa ti dari…

  16. laky píše:

    Tak som dychtivo precital dalsi prispevok a pozrel fotoze…
    Este by si potom mohol dokomentovat jednotlive fotky.
    KRAAASA

    Drz sa doga!!!

  17. kybi píše:

    to laky: je to nemozne ;) nemam cas na take srandy, potom. je pravda, ze takto ked pozeras, nevies co kde je :)

  18. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    vsetci sme sa o Teba bali, lebo si sa nam dlho neozval a nevedeli sme kde si. Je dobre, ze si uz v cine. Pozdravuje Ta aj moja suseda (ma 60 rokov) je nadsena Tvojou cestou. Nema pristup na net, tak ju informujem ja. Drz sa
    Cau Marta z Presova

  19. ixo píše:

    ahoj, skoda ze sa Ti nepodarilo zapamatat si meno toho chlapika, rad by som sa po tych jeho knihach poobzeral. kazdopadne, parada, drzim palce.

  20. caba píše:

    ahoj amigo. tak a si v cine. super super. boli tu obavy ze co ty kde ty ked v pakistane brutal zemetrasenie. hlavne ze si ok a pokracujes na ceste zivotom. trim sa a uzivaj !

  21. evan píše:

    Cajo Cajo;)
    tak to sme happy, ze Tvoj sound uz znie skoro ako best of Zechenter-Laskomerský Gustáv:), je skoro ciiiitit my little chinu:)
    No a s tym busom je to myslienka roka! Spominas ako Ken Kessey kupil stary school bus a siel sa previezt…..? Tak to som prvyyyyy /len aby sme sa pomestili:)/ a hned za nami pojdu dalsie busy:) karavaaaany busov z nasej krasnej domoviny, kde Big Brother je Bohom;)
    Sme vsetci happy, ze si OK /tie kamene na ceste boli tie, co padali z nasich srrrrrrrdc;) really/
    So > Shine on You Crazy Diamond ! We LOVE YOU!

  22. evan píše:

    no a celkom by som zabudol len jemne podotknuuut, ze tuuu silu davas Ty naaam;) Niekedy sa mi zaciiina zdat, ze uz nemozu existovat ziadne hranice a naozaj nemame dost casu cakat na cokolvek…..:)

  23. evan píše:

    „Shine On You Crazy Diamond“

    Nobody knows where you are, how near or how far.
    Shine on you crazy diamond.
    Pile on many more layers and I’ll be joining you there.
    Shine on you crazy diamond.
    And we’ll bask in the shadow of yesterday’s triumph,
    sail on the steel breeze.
    Come on you boy child, you winner and loser,
    come on you miner for truth and delusion, and shine:)

  24. klinec píše:

    Kybi, mozno by si sem mohol obcas hodit GPS suradnice kde sa nachadzas, nech si to my v teplucku pozrieme na google earth. :)

  25. dnk píše:

    Ahoj kybi. dakujeme za skvele spravy a fantasticke fotky! :-) prajeme Ti vela pohody na dalsej casti Cesty.

    D&D

Pridaj komentár