Pakistan – Islamabad

Môže sa Vám ešte páčiť...

42 komentárov

  1. evan píše:

    To som rad, ze si O.K. , asi od nedele bola Tvoja sajta nedostupna= neprijemne pocity. Tesim sa s Tebou, ze pokracujes Tvojim pure stylom. Tesime sa vsetci na photos ;) Drz sa a poriadne slap do tych kopcov;)

  2. kybi píše:

    ano server mal nejake problemy, uz su docasne odstranene, este sa to daladi a bude vsetko ok. slapem rad a velmi poriadne nechcem, bo potrham retaze, treba setrit bike ma pred sebou este cez 25000km a ja tiez :) fotky dam neskor. a piste komenty a ti co sa nezaregistrovali nech tak spravia, je vas zatial len 150 ludi co to citaju pravidelne :) pekny den priajem zbiesile deti prirody, a nesedte na zadkoch a vyrazte na kratky vylet

  3. martuskai píše:

    Cau cestovatel,
    konecne som sa dostala na tvoju stranku, prajem Ti prijemnu cestu a posli nam trosku tepla, lebo u nas v Presove
    uz je zima. O tvojej ceste vie vela ludi, len su lenivi a nechce sa im pisat ani citat, vsak ich poznas.
    Cau Marta z Presova

  4. richardus píše:

    Hmm tak cinania prekvapili,cakal som problemy s nimi.Tak pekne slap
    a updatuj fotosky.
    Pozdravuje Brno…

  5. angelovic píše:

    ahoj.tak to fici ako ma, som zvedavy na tie fotky z tej 8 tisicovky,
    budes zazivat vertikal limit ??? Ta martuska ma pravdu, posli nam
    tu trosku tepla lebo aj tu v Bratislave je kosa jak z nosa. Ale inac sa
    mame celkom fajn, len zazivam trosku stereotyp z prace, a zacinam
    to citit, ale fest. Tak sa drz a slap a davaj si pozor na tej ceste na tu osemtisicovku. Ak budu do teba deti hadzat kamene, tak ty do nich
    nejake sladkosti…ha ha ha.Caf.

  6. ihlus píše:

    Parada… Dobre ze si sa ozval a dobre ze to ozone chlapci zvladli, boli HW problemy. Inak do Tibetu vedie nova zeleznica, ma sa otvarat 1.10.. Cinania z toho asi chcu urobit skanzen pre turistov, biznis je biznis.

  7. katarina píše:

    prajem vela stastia do Ciny.Ja sa chystam ak dostanem viza do Australie na vianoce to by bolo super cestovat trochu po Aussie.Len sa trochu bojim tych horucav tam.Ako ty to zvladas s tymi teplotami?Tak cau a fingerscross.

  8. enrico píše:

    Ahoj Kybi!

    Neprestajne pozorujem Tvoje kroky cez tento weblog. Kedy sa priblizne ukazes v Thajsku / Vietname ? Mozno by om sa tam k Tebe pripojil na par tyzdnov. Chystas sa aj do Japonska ?

  9. Tiko píše:

    800 km iba do kopca? Pfuuuu…..Pluca sa ti poriadne roztiahnu :)

  10. Mato Tinak píše:

    Kasli na to, ze je zaregistrovanych len 150 ludi, ´neoficialne´ to cita urcite ovela viac. Ja som ti u nas v robote urobil promo uz davno, vsetkym padli sanky. A teraz, ked som povedal sefovi, ze si spacirujes krizom krazom po Afghanistane, ta reagoval “ To musi byt riadny kaskader….“ ;-)

  11. durec píše:

    Ahooj Kybi, tak nam ozon konecne fici a ty tiez ficis dalej. Je to super ze sa blizis k poriadnym horam, normalne sa na to tesim s tebou. Ked som cital tvoj prispevok az mi behal mraz po chrbte od vzrusenia. Sak vies co pre mna hory znamenaju. Co-to som cital o Karakorame a o nasich expediciach co tam sli. Takisto aj Nanga Parbat. Pozdravuj 8tisicovky.

    durec

  12. sika píše:

    ahoj evanturista,

    dufam, ze si neminul vsetky filmy a diaky :) na afganistan, lebo najviac budeme ocakavat fotecky z tych miest vyssich, hehehe. zasoby su zasoby. som ta videla dneska online, ale vela roboty bolo a viem, ze aj tak bars nepokecas, ;)))) uz viem, ze sa ti tam ozve milion ludi a vsetci sa chcu porozpravat. 800km do kopca,…..hmmmm, ty budes mat plucka! ja sa veru netesim z kopcov :)))))))
    a par sutrikov najdes aj ty ked budu chciet byt ti ortodoxni velmi hravi. :) xixiiii.
    vela energie prajem a vhodne pocko ;)
    a hlavne vzdy na seba pozor dat! hehehe pa

  13. jerry píše:

    hi kybi, no ta emailove upozornovanie na nove pripsevky v blogu velmi nefunguje, ale kaslat na to. citam uz pravidelne :) konecne nemas stresy s vizami … super! mozes sa koncetrovat na svoj cisty styl. nezabudni nahodit tazky prevod, ked zacnu na teba lietat kamene :) drzim palce a rob fotky … „a hlavne vela“ ;) urcite si uz zaregistroval, ze Kuzimu a Kare sa narodila dcera Vivien, takze mas dalsieho citatela blogu :) see ya

    jerry from prague

  14. ihlus píše:

    Zabudol som sa opytat: Aka bola ceska ambasada?

  15. janka píše:

    ahoj uz nam bolo dlho co si sa neozyval ale tesi ma ze mas uz viza tak nastartuj dost bolo oddychu tesime sa na dalsie zazitky a fotky nech ta sprevadzaju dobri anielici jedneho ti posielam to na tie zle deti pa pa stastnu cestu

  16. olo píše:

    huraa konecne uz ide ten server :) cestujeme dalej :) gogo kybi a nejake fotky potom z tych hour >> priesmyk a potom ta 8ooo :)

  17. maiky píše:

    hi,
    mne chodi emailom vzdy, ked sa tu objavi novy clanok. inak super, ze uz funguje server. uz som mal strach, ze si neprecitam nove clanky. na tuto sajtu si chodim oddychnut. je to celkom prijemna oaza. len tak dalej, nech ta sily, stastie a bobik neopustaju :)

  18. peter píše:

    cim si vyssie a blizsie k Himalayam, tym sa mi tvoja cesta pac viaci,a to sa mi od zaciatku paci dost! sak vies:)

  19. duki píše:

    ok, sypem si popol na hlavu a registrujem sa. drzim palec!
    ano a este nieco, dufam, ze vydrzis viac ako ozon :)

    –d.

  20. kybi píše:

    to enrico: tazko mi je odhadnut kedy asi budem niekde tam, ale pocitaj konec janura februar, ked boh da. urcite nezavahaj a kup si brasne a nosice od ORTLIEB, tesim sa na stretnutie, zober si aj potapacske okuliare a snorchel, ja to vlacim zo sebov s prahy tiez specialne na thajsko! :)

    to ihlus: ceska ambasada bola v pohode, mali tam klimu tak mi bola u nich kosa. inac ma len vystrasili stym kohistanom, ten japoncikco som vam pisal ze dosiel do kemou v islamabade, tak prave dosiel z karakoramu, a ze ludia ok friendy a deti hadzu kamene po mne uz aj tuna, su to male kamienky. uz ked vydim skupinku a niekto sa ide zohnut trosku zrevem na nich, svojim tichim hlaskom :)

    to duki: nevadi ze na par dni nesiel ozon, hlavne nech ide dalej v pohode, problemu su nato aby sme ich riesili. a ak budes mat cas tak dokonci statistiku, mam rad cilsla ;)

    to jerry: nemam cas nejako dokoncit cez putty to rozosielanie, hadam neskor ;) ano o vivien viem a som velmi rad ze je. mali by ste aj vy uz poriesit nejakych potomkov, je uz cas nie ? ;) slovakou sa rodi malo. pozdrav tibora :) a zbytok leopardov

    to katarina: teplotami to zvladam cim dalej horsie, strasne ma to vystavuje, teraz je tu do 35 stupnou cez den a ked nezafuka, brutal, pijem litre vody a cistym telo, ked sa niekde na benzinke zastavim pytam si lyzycku soli, zjem a chut doladim vodou :)

    no tych 800km do kopca niele len hore, vcera a dnes som mal take vlnky. inac som sa dopocul ze sa neda ist az upne hore do priesmyku na biku ale ze treba pouzit bus, vytocilo ma to, budem sa trepat cez celu karakoram a na zaver mam ist v buse, strassneeee. najviac sa tesim ked som hore niekde v priesmyku a mozes obzerat sediet a viem ze pojdem uz len dole, uvidim, parchnti cinsky

  21. tk píše:

    Cau Kybi, dik za pozdrav cez Jerryho, citam to tu inak tiez a rad, akurat malokedy nieco napisem. Inak Tvoj blog uz citaju aj vo Svajciarsku ;-)

  22. kopec píše:

    Cau Kybi, ked budes v Cine tak mi hocikedy zavolat na mobil: 02113681691004 !!!
    Ked budes mat hocijake problemy, pokusime sa to tu zafixovat. Ked budes chciet pokecat, poradit, prelozit…….proste zavolaj. No problema. OK? Mimo ciny ale budem od 4-24 oktobra, to ideme s Ling na svadobnu cestu doThajska.

    A kedy sa ukazes v Shanghaji, ci sa tam nechystas? To by nas mrzelo.

  23. Macka píše:

    Ahoj Kybi…
    Konecne po dlhej odmlke v citani tvojho blogu som si docitala to, co som cez prazdniny nestihla. Citala som kazdy dnik postupne. Ide ti to fajne, niekedy som sa pri tom riadne udivila, niekedy smutila. Ako co dopadlo, som konzultovala s Grozienkom, bo som bola nedockava, ako sa vyvinuli rozne situacie. :-) Ale postupne som citala vsetko. Aj u mna v skole o tebe vedia, citaju si, ale vies ako docenti….nemaju nikdy cas. :-)
    Tak ti drzkam palce, nech sa ti dobre slape a nech mas fajne pocasie.
    Papa a drz sa. Davaj na seba pozor. Zdravi fanclub. :-)))

  24. angelovic píše:

    Ahoj bratrance. Minuly tyzden som videl v telke, ze nejaky manik isiel
    nejakych xy km na bajku a ze natoci dokument a vyda nejaku knihu.
    Ked som pocul kolko presiel (to si uz teraz nepamatam) tak som sa len
    z chuti zasmial, ze co ten vlastne chce, slaby cajovy odvar. Ty si super,
    takze mas tolko casu na premyslanie, tak uvazuj co podniknes s tolkymi
    diakmy a spomienkamy…Cau Lubos A. zo Starej Lubovne, teraz BA.

  25. mino2 píše:

    Sevas Kybi!

    Tak som sa na Samovu a tvoju radu prihlasil do blogu, nech to mas statisticky ok :) Citam od zaciatku, bo som dosiel z Finska po roku zarobit nejake prachy, nech to tak cele dokoncim.
    Keby trebalo nieco vybavit v Blave, daj vediet – do konca novembra by som sa tu mal este obsmietat.
    Nech ti drzi bycygel.

  26. caba píše:

    ahoj amigo. tak som si konecne docital vsteky prispevky lebo som mal casovy sklz. som velmi rad ze sa dobre mas a ze ti kilometriky utekaju ako sa patri. takze cina…kua to je parada…az budes pod tou prvou tak prosim na nu zakric a pozdrav ju aj za mna. zdravi ta jane a ja a vsetci z dvora toulcova.

  27. vasso píše:

    Ahoj Kybi, zdravim z Londyna. Som tu uz treti tyzden. Kym sa ja venujem hladaniu prace, Zuzka si zatial odbehla domov. Pracovnych ponuk je tu vela, takze som zvedavy, kde zapadnem. Chodim si tu joggovat do velkeho parku a relaxovat na plavaren. Buduci tyzden zacinam kurz angliny. Som rad, ze sa mi konecne podarilo otocit kormidlo (sice nie az tak radikalne ako tebe). Konecne mam doma Net, takze som si dostudoval tvoje zapisky. Zavidim Ti Karakoram Highway (dufam, ze sa Ti z toho necka). Tvoja cesta ma nuti dostudovat si vedomosti z geografie, takze ma pre mna aj takyto prinos. Browsujem po mapach a tesim sa, aj bojim, ked sa pustas na nejaku zem nikoho, ci kazdeho. Predstavujem si na akom originalnom mieste dnes budes spat o co uvidis. Splnas nase sny a davas nam odvahu, aby sme sa pohli troska dalej, nez je nas kazdodenny horizont. Drzime Ti s Katarinou palce.

  28. lunica píše:

    ale ti je a všetci ta tu oslavujú:-))to je družnosť, výborne ludia.

  29. tibko píše:

    tak som sa zaregistroval, len aby si vedel, ze ta tu citam nonstop aj ja a drzim ti palce, velmi ta obdivujem a vsetkym naokolo sa tebou chvalim, akeho mam kamosa paradneho
    nech ziju dogy

  30. duki píše:

    ano, vcera bol na foto.kybi.sk asi 1000% narast trafficu oproti inym dnom :)

  31. bikerkiri píše:

    Kybi, dufam,ze si to dnesne zemetrasenie prezil v zdravi.

  32. maiky píše:

    skoda, ze ma pakistan mizernu konektivitu na net. tusim, ze som niekde cital, ze cela pakistan patri medzi 3 krajiny, kde je cela krajina pripojena rychlostou 500kbit :-( . raz zostali odstrihnuti od sveta, kvoli poskodenemu optokablu pod morom. nesli im telefony a ani ten mizerny net.
    dufam, ze coskoro sa tu objavi novy clanok a nejake nove photoze.

  33. katarina píše:

    cau dufam,ze ta to zemetrasenie obislo.vela stastia.

  34. Odpad píše:

    vsetci dufame ze ti zemetrasenie zatriaslo az za chrbtom

  35. duki píše:

    v logoch som videl, ze si cital maily odkialsi z ciny. Dufam teda, ze je v pohode.

  36. ixo píše:

    vdaka tej diskusii na SME som toto objavil, preluskal som to za vikend od zaciatku az sem, drzim palce. Parada !
    Co pise duki, snad je vsetko OK.

  37. vshivak píše:

    … podla mna sa Kybi ozve az z Lhasy z nejakej inet kaviarne IN SA ALA …

    Kybi, tak nech sa ti dobre ide po Tibete :-)

    Jaky fajny pocit, ked clovek vidi ako sa sny premienaju na realitu :-D

  38. skala píše:

    Kybi je . . v kashgare v cine , zajtra rano okolo 5:00 miestnehoo casu `snad
    uploadne nove pfotos z pakistanu a ciny, IN SA ALA ., tesME sa . .

  39. durec píše:

    bikerkiri: pozeram, ze je tu nejaky znamy nick z geocachingu.. ;-)
    Poznas kybiho? Asi ano, ked si biker, tak ho musis poznat.
    durec

  40. madball27 píše:

    Aj ja som totok objavil v komentaroch o uplne inom cyklistovi na sme.

    Kybi drzim ti palec a obdivujem ta si makac jak hovado. Dufam, ze sa ti nic nestalo pri tom vyjebanom zemetraseni. Tak ja len tolko, ze nech sa ti dari a nech ta kokoti zdaleka obchadaju.
    Serus

Pridaj komentár