Pakistan – Peshawar

Môže sa Vám ešte páčiť...

18 komentárov

  1. wilo píše:

    stastnu cestu a nove dobrodruzstva. doma pohoda. pozdravujeme pa

  2. lunica píše:

    Však aspoň niečo zažiješ, neplač:-)

  3. richardus píše:

    Tak tych 50km sa da.to je ako vacsia prechadzka.
    Inak nepis tu o mrtvych japoncoch, citaju to aj tvoji rodicia:) ,nemusi ich
    hned slak trafit nemyslis:))))))

  4. soda píše:

    Ahoj Kybi. Tesim ma ze si sa dostal po takom case konecne o krok dalej na ceste. Myslim ze to ze si sa previezol 50km neni ziadna tragedia, no podla toho co si napisal sa zda ze je to len birokracia a „stare predpisy“ ale uz si sa viezol ta ser na to… Takze drzim palce ako vzdy a tesim sa na fotky z Pakistanu a nove zazitky.
    Marek

  5. kybi píše:

    to richardus: jak nepis, ked mi to nedavno povedal jeden novinar a denne sa tam mastia. rodicia su v pohode, uz si zvykli :)

  6. richardus píše:

    Ok, tak dufam ze sa nepridas k japoncikom:) Ides cez Kasmir? Tam je celkom husto medzi Indiou a Pakosmi..

  7. janka píše:

    cau kybiku uz to je fajn ze si v pakistane je to krasa na skok do cini drzs sa vela zdravicka mi tu taky nudny zivot zijeme zbierame zemiaky tak co je to tych prevezenych 50km oproti zberu zemiakov myslime na teba kazdy den pa pa

  8. katarina píše:

    Hi kybi tak ako sa tam mas?australcani su zlati ludia s mojimi skusenostami.Ty si ako dobrodruzny roman pre mna akurat,ze to je realita.snazim sa ta citat casto aj fotky som si prezrela super.Ty si velmi odvazny clovek.Ked budes niekedy doma aj ja na slovensku tak rada by som ti povedala aspon hi.Tak cau a drzim palce.

  9. martuskai píše:

    Cau cestovatel, držim Ti palce na tu super cestu, ked ma doma nazlostia sadnem na lietadlo a idem za Tebou. Cau Marta z Prešova

  10. klinec píše:

    Kybi no to je pruser s tym autobusom. Ja to vidim tak ze musis naspat do Prahy a cele si to zopakovat odznova :P.

  11. olo píše:

    ahoj kybi, tak parada konecne sa to pohlo dalej co som velmi rad :) , pakistan je pohoda aspon mne sa to tak zdalo pred rokmi ;) aj ked cez tribal areu som teda nesiel :)))
    inak mam v poslednej dobe dobru zabavku davam si tvoje fotky na pozadie do kompu :) na par dni jednu a potom zmena :) takto si vychutnavam tvoju cestu.
    inak fotky su paraaadne velmi sa mi pacia a tesim sa na dalsie :) tak sa maj a vela stastia

  12. Odpad píše:

    joooj skoda tych 50 km..:))

    tiez mam jednu tvoju fotku na pozadi windowzu.
    inac sa mi to zda ked citam tie fora tu, alebo sa tu fakt na teba namotavaju kocky? ked sa raz vratis tak uz budes mat pistiaci fanklub, hehe

  13. vranka píše:

    Ahoj Kybi,
    pozdravuje ta dalsia clenka tvojho fanklubu ;-)
    Tesim sa na dalsie kapitoly tvojho napinaveho cestopisu a aj na dalsie fotocky
    Good luck :-)

  14. lunica píše:

    Nóó, kamarátky, ktorým dávam typ na dobrú web stránku, mi odpisujú, že je to veľký fešák.-))

  15. dubka píše:

    kuk caves:))
    a ako budes riesit cisty styl ked sa budes premiestnovat na novy zeland.ze preplavas s bajkom na pleciach abo zeby na vodnom bicykli?. hehe to by som si pozrela.
    papa a
    vela zdaru v dalsej premiestnovacke :)

  16. kybi píše:

    to odpad: velmi dobre si to vystihol stym ‚pistiaci fanklub‘ velmi ma to pobavilo, aj viacerim ludom sa to paci, len tak dalej. a na stretnutie fanclubu sa velmi tesim ;)

    fakt skoda tych 50km ale co uz nezblaznim sa, ked sa situacia ukludni tak sa vratim a prejdem to na bike, ved niesom posledny krat v pakistane afganistane, mam v hlave dalsie ‚dlhodobe projecty‘

    inac mozte si pozriet stranku Radia Free Europe je tam v pravo odkaz ze ‚Photo Gallery‘ kliknite ;)

    to dubka: cisty styl je po pevnine vlastnou energiou, cez vodicku planujem stopnut nejaku jachtu v indonezii, pockam si aj mesiac, za tibetom uz sa nebudem ponahlat ako teraz, teraz len kvoli pocku. ak sa mi niekde potom zapaci, tak ostanem kolko budem chciet, len horsie to bude z peniazmi, ale stoho si teraz nerobim tazku hlavu, teraz este mam , potom poriesim.

  17. skala píše:

    dakujem :)

Pridaj komentár