Guatemala – Cobán

Môže sa Vám ešte páčiť...

10 komentárov

  1. wjerocka píše:

    Ahojte, zazitky ako vzdy super. krasa ze ste aj nasincov postretavaliv. xixi. tu uz sa konecne po tyzdni kosy-10C a dazdov otepluje, tak hadam aj my vyhrejeme kosti ;-)) drzte sa a krasne zazitky. to snorchlovanie s rajami a chytanie zraloka nemalo chybu ;-) ahojte wjerka

  2. richardus píše:

    Pocuj otrok a co ta termoska kavy co si nam vychlastal v Maroku a potom si pobehoval jak splaseny kon? Len si pekne daj lokalnu kavicku je jedna z naj na svete…sa ti pofici…Tiez som si vsimol ,ze to je pisane podozrivo uhladene a slovensky :-)

  3. rass píše:

    No pekne, pekne, az na to teplo, to by som asi nedal :-) Mas pravdu, radsej zima ako teplo … no na bike najlepsie tak 10-20 stupnov a parada :-)

  4. lebed píše:

    No velmi dobre sa to cita az na tie tarantule a skorpiona :-) Ani som netusil ze civilizacia Mayov bola az tak velka, ze vsade nachadzate pamiatky. Drzim vam palce a davajte si pozor ;-)

  5. alchymister píše:

    kybi, zdravim ta a vela zdaru zelam!
    ivo

  6. Helka píše:

    ahoj Rasto,zas som si precitala vase zazitky na cestach necestach atesi ma,ze ste ok a vidite tolko sveta,tak nech sa vam aj nadalej dari,my si zas radi precitame co nove sem date,tak vela zdaru,alicka a helenka,pa

  7. ZK píše:

    Ahojky, skvele citanie z chladneho prazskeho bytiku!!! hned mame chut to v prahe zabalit a kupit biky…ste drsni!!drzime palceky a cakame na dalsie spravy! btw – cool fotky a davajte pozor na tie nezname zvieratka.
    Zuzana a Radim

  8. slafko píše:

    krasne veci sa deju v tom svete, hoci si to treba odmakat vsetko. tocte, piste a fotte. drzim vam palce.

  9. bena píše:

    Hola chicos! ;)

    urcite neobidte Volcan Pacaya (super miesta na stanovacku hned pod sopkou, da sa ist az hore k centralnemu kominu, http://en.wikipedia.org/wiki/Pacaya), pre domaci folklor odporucam Chichicastenango (http://en.wikipedia.org/wiki/Chichicastenango – inak Kybi, trochu Tibet totok…), v okoli Chichi su male dedinky, severne hlavne, velmi unikatne, kde sa zachovali zvyky, kostymi, povodna rec napr.Soloma, San Juan Ixcoy), ak sa chcete este namocit v Karibiku, tak pri Livingstone – a spoznate aj Garifuna community)

    que disfrutalos! ;)
    coskoro…

    m

  10. loca píše:

    ahojte zbiesile deti prirody,
    srdecne dakujem za pozdravy, ktore som si vsimla az teraz (hm dost neskoro, ale predsa) …strasne ma to potesilo, ze som si precitala nieco od vas z toho casu :)
    vela dalsich dobrodruznych zazitkov zelam….jana (ta co sa vo uaxactune cely den hrala s vodou pri takom velkom modrom sude :)))

Pridaj komentár