Afganistan – Kabul

Môže sa Vám ešte páčiť...

15 komentárov

  1. soto2 píše:

    no pekne, pekne ides ;)))) … tak som sa uz ja ja zaregistroval ;)

  2. jaro píše:

    nazdar rasto,

    dnes len tak po kuskoch odskakujem od prace, ale ako si si vsimol, registraciu mam uz za sebou. Sledujem tvoju cestu uz od prvych km ako ste vyrazili v trojici a obdivujem tvoj vykon, odvahu atd. Vedz, ze aj vo Vysokom Myte mas obrovskych fanusikov, ktori ti drzia palce a praju vsetko dobre do dalsich tisicok kilometrov. Nech sa ti vyhybaju problemy akehokolvek druhu. Vsetci ta pozdravujeme (aj kolegovia v praci, ktori ta nepoznaju, ale fandia tiez).
    Inac Peter je teraz kdesi na Kaukaze. Tak sa drzte „zbesile deti prirody“!

  3. kybi píše:

    to jaro: krasa :) pozdravujem Vysoke Myto :) dajte si vecer fajne pivko za mna, ja tu mozem len o nom snivat a slintat, je prave 19.05 uz je tma a celkom fajne teplo vonku, dnes sprchlo asi na 3 minuty po dvoch mesiacoch co mi vraveli

    to soto: naco sa dva krat registrujes ?? zbiesile dite ked pisem len ze ty co este niesu ;)

  4. lulo píše:

    skvele kybi!!!
    som rad ze si sa ozval. trosku sme sa bali aby ta nepostretlo nejake nestastie. velmi prijemne sa to cita a tvoje vypravanie potvrdzuje, ze spravy v tv su picovina. este tak dokumentarne filmy na stv2 su fajn. napriklad teraz davalli seriu filmov: karakoram highway co natocil pavol barabas. sme si pozreli ako to tam u teba vyzera.
    duro basar

  5. Paula píše:

    tak aj ja som uz registrovana :) tiez citam kade vsade ta certi nosia aj s bobikom. Drzim vsetky prsty a slepo zavidim :) Aj moje byvale kolegyne ktrorym som sa chvalila akeho mam odvazneho kamosa ti drzia prsty. Prajem vela dalsich krasnych km.

  6. olo píše:

    kybi krasa :) by si mozno ani neveril ale kazdy den par krat kliknem a nedockavo pozeram ci si uz nieco napisal :)

    rad takto s tebov „cestujem“ takze pis kolko ti prsty stacia :))

    drzim palce, zatial si super borec ;) len tak dalej

  7. kybi píše:

    netreba ma chvalit zatial som nic svetoborne nespravil, este to najlepsie ma len caka, teraz som sa neozaval zopar dni, ale ked pojdem cez tibet, tak to budu mesiace. dik za podporu :)

  8. tk píše:

    Cau Kybi,

    zatial som sa z lenivosti nelogoval, ale ked tak prosis ;-) Drzim samozrejme palce, cez tie sedla to fakt musela byt krasa. Inak ako uz zmienoval niekde v commentoch Gabo Lachmann, mam trojtyzdnoveho syna, takze je doma celkom sranda. Inak myslim, ze Tvoj blog sa zakratko stane velmi popularnym, takze ked sa Ti bude ckat, tak vedz, ze to nie je od zimy ani od hladu ;-)

  9. dredaty píše:

    Cau Kybi,

    zdravia Ta Lipany, konkretne velky biely trojuholnik na prvom poschodi :) Vela stastia v dalsich kilometroch a hlavne nech Ta poruchy obchadzaju… Samo a spol.

  10. rudy píše:

    dovolim si jeden citat z lonely planet,
    rasto presiel tuto blast
    „the centre of afghanistan is known as hazajarat, high and isolated in the knot of the koh-e-baba mountains. the adventourous can attempt a trip to the minaret of jam, hidden deep in the folds of the mountains.
    the trip to see minaret of jam is one of the most adventorous trips it s possible to do in afghanistan. it si not to be taken lightly, however, as the roads are appaling and the region very remote. this route is best attempted between june and october. outside these months, snow and spring melt can make the roads difficult or impossible to traverse. there are several passes over 3000m that are frequently closed, cutting oss the region from the outside world.“

    tolko citat

  11. kopec píše:

    tak kybi, klobuk dole. To musel byt masaker :-).

  12. marianna píše:

    Ahoj Kybi,

    zaujala ma Tvoja cesta v Rumunsku lebo tam som bola na svojom bike a neskutocne nadsena krajinou,ludmi ale po sledovani dalsich a dalsich navaznostiach mi uz len vyraza dych. Sledujem v ocakavani a prajem CESTU……

    Marianusa momentalne z Banskej Bystrice

  13. onlineman píše:

    Ahoj Kybi,
    mna sice nepoznas ale ked si napisal aby sa zaregistrvali aj ludia co len sa nejakym sposobom dostali na tvoju stranku a fandia ti tak som to spravil aj ja. Sledujem tvoju cestu od Rumunska a od vtedy sa denno denne pozeram na tvoje stranky so mas nove. mas odvahu a paci sa mi tvoje cestovanie. je to fakt super takto sledovat ako sa meni krajina ktorou prechadzas a ludia. Drzim ti palce v cestovani a dufam ze to neskazia ani pakistanske viza. Drz sa v tom svete dalekom!
    Jan z Lopeja (BB-BR)

  14. Odpad píše:

    parada. drzim ti palce. a zavidim :)

  15. branco76 píše:

    Zelam Ti vela bezproblemovych kilometrov, neminajucu kondicku a pevne nervy pri stretnuti s nechapavymi a neochotnymi ludmi. Aj ked neskoro, tak Nech Allah stoji pri tvojej ceste, a aj Budha a ktovie kde ta este nohy dobicykluju.

Pridaj komentár