Afganistan – Jalalabad

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. dasha píše:

    Ahoj Kybi, hoci sa mi nepodarilo vydat na cestu, pred dvoma tyzdnami som nahodou objavila tvoj blog a cestujem s tebou takto. Je to velmi prijemne, takze drzim palce nech su viza ok a ides dalej ;-)

  2. sika píše:

    ahoj kybi,

    je to urcite zneprijemnenie cesty, co sa deje, ale potom, ked sa vsetko vyriesi, budes iba o trosku skusenejsi a bohatsi o zazitky. a budes sa nad tym usmievat. ale to vies. ;) nech ti to vsetko vyjde. a to co najskor! do kelu!
    a mas pravdu, radsej nic nefalsuj, lebo by sme ti museli poslat stacionarny bicykel do vezenia :) hehehe.
    mas u mna stale velky obdiv , tak sa drz papa cmuk
    idem kuknut mapu a posmutit ako sa musis vracat IN SA ALA

  3. durec píše:

    Dnes sme v praci preberali tvoju situaciu, a kolega rozpraval, ze nejaky jeho znamy pracoval v afganistane a bol ucastnikom dopravnej nehody. Vrazilo donho auto. Cize bol nevinny. Prisla policia a kedze bol cudzinec, nevedel sa s nimi rozpravat, zobrali do do vezenia. To vezenie vizeralo asi ako kamenna hladomorna, kde bolo natlacenych 40 ludi. Bezne sa tam stavalo, ze jeden druheho pretiahli. Bolo tam neskutocne teplo. Ten chlap len vydesene sedel v kute. Dva tyzdne si ho nikto nevsimal, a az potom prisiel nejaky policajt a pomaly sa zacali veci cez ambasadu vybavovat. Zobrali mu peniaze aj auto.
    Ten chlap vravel, ze ich vezenie je neporovnatelne s nasim, ze nieco take si ani nevieme predstavit. Za tie dva tyzdne tam zosedivel a stratil 10 rokov zivota.

    Takze asi tolko o miestnych pomeroch vo vazeniach.
    Kybi aj tak ti drzim palce, si jednoducho dobry. Posielaj dalej svoje zazitky a fotky..

    Durec

  4. leon píše:

    Caf Kybi, teda vela zdaru pri tom vsetkom vybavovani, lebo ja mam obcas dosti ked mam nieco na SK vybavit a nie niekde v afganistane … fuuu … inak som velmi rad ze sa ti podarilo cez ten brutalny usek prejst v poriadku, lebo co si sa dlho neozyval, tak sme sa uz medzi sebou pytali ci niekto nevie co je s tebou, tak som rad ze tento web fici a uz mas zaplatenu tuto domenu aj na dalsi rok … drz sa a nech ta uz podobne haluze nestretavaju! caf. MarekL.

  5. Jano KE píše:

    Pozdravuje Ta pilot Peto ktory je prave kdesi na Elbruse..
    Vsetko dobre..
    J.

  6. kybi píše:

    to leon: dik za domenu, nedavno som nato myslel ;)

  7. dnk píše:

    tuna s dankou citame vsetky komentare a po chvilke sa ma danka pyta – kto su to ti SAIDovci ? nejaka velka rodina to bude… ;-)

  8. vshivak píše:

    Kybi,

    som uvazoval, ze keby si mal problem dako s peniazmi, kedze ti pakistanci hazdu polena pod nohy a behas kvoli ich vizam po afganistane jak splaseny, ta skusim prezistit ze ci by som ti nemohol nejak z mojej firmy poslat peniaze ako sponzorsky dar. Bo sto dolarov z tvojho rozpoctu moze byt celkom dost a nechcem, aby dakde ostal vysiet, bo zima v Tibete sa blizi…

    Staci, ze vymyslime ako najjednoduchsie a najlepsie by sa ti dali poslat peniaze na taketo neocakavane letenky a poriesime.

    Taze keby daco, ta zapiskaj…

    -vsh

  1. 18. mája 2006

    low interest rate…

    nullified ended?lock littered digits home loans http://home-loans.mortgage-selection.com/

Pridaj komentár