Afganistan – Herat IV.

Môže sa Vám ešte páčiť...

19 komentárov

  1. lunica píše:

    Zdravím Kybi,to by si si mal obstarať dobré a teplé oblečenie…a prajem veľa síl-bude to makačka v tej zime.Ajaj.
    Julia

  2. tram píše:

    HIu,

    rovno si daj na slovensku vybavit aj viza do Indie a chod po budhistickych klastoroch na severe Indie, ze chces deti ucit anglictinu.
    Na jar budes pokracovat dalej. Tak nejak by som to mozno skusil ja tak nejak by sa mi to iste pacilo, ale ja mam zlatu zilu a serem 20 krat za den a trcim na byte :-). Ale to nic hlavne, ze som zdravy.
    Takze mozes studovat anglictinu nech tie deti nieco naucis.

    Prajem pekny den

    Urcite sa vsetko vyriesi tak, ze s tym nakoniec budes spokojny.

    Brano.

  3. Wurstol píše:

    Zdar,
    akurat teraz si citam novinky, co sa udialo na tvojej ceste, bo som mesiac stopoval po skandinavii, ty kokso, len cumim, neviem co povedat, pruser jak svina, ale pevne verim, ze sa to co najskor vyriesi v tvoj prospech, vela stastia prajem. Drz sa…

    Palo

  4. kybi píše:

    nie brano do indie neidem, musim nejako ziskat viza do pakistamnu a idem do tibetu, indiu nemma v plane teraz. anglistinu by mohli ucit mna nie ja ich o chvilu letim spat do kabulu shit shitacky, a este sa ozvy

  5. Mato Hora píše:

    ahoj kybi, my necomputerovski ludia mame trocha haluze z tehoto computera ale kvôli tebe sa to naucim ved to je taka sila no nestracaj nadej a riad sa srdcom nezabudni ze plany su jedno a real dve tak teda za voz dobrej energy a trpezlivost matohora

  6. olo píše:

    ahoj kybi, tak mi trochu smutno ze sa to tak komplikuje :( skurv… peciatky vpase a dokazu poriadne zakyvat s zivotnym snom ;) ale neverim ze by to nevyslo a do tibetu pojdes a v snezniciach vsak na bobika mozez primontovat lyze :)

    drzim palce nech to vynde :) a nech sa uz ti blbi uradnici spamataju a daju ti te viza, vsak o nic nejde nechapem tie opletacky okolo toho :)

    ozaj skusal si ich aj nejak podmaznut ? ;) vsak takto precestujes hore-dole kopec prachov… ozaj si lietas na litadlach ako keby si ani na bicykli nesiel.. si sa mohol odviezt rovno do tibetu na lietku a bol by pokoj :))

  7. tworbo píše:

    aj byrokracie dava zabrat koukam… a co tedy zkusit pripsat na viza+60 days ext. ;-) eventuelne stare datum skrtnout a napsat nove… proste to pakistanci na ambasade popletli;-) a za to ty nemuzes… z hranic tezko budou volat viden, aby zjistovali detaily. Drzim palce,aby to dobre dopadlo… jakkoli to budes zarizovat.

  8. angelovic píše:

    ahoj. citam tie commenty a ten tworbo ma nejake divne napady, skrtnut datum a dopisat nove,v tychto statoch su hajzli a nechci si to este viac skomplikovat a neriskuj basu.vyskusaj vsetky ostatne moznosti a ked nie tak posli pas do viedne a tie dva tyzdne niekde zakotvy a vyckaj na nove viza….no nic necham to na teba. a s tym commentom od TRAMa, ze pojdes do indie ucit anglinu, nebolo by zle natocit novy film – 7 rokov v Tibete 2- v hlavnej ulohe Rastislav Kober.
    Ha ha ha. No ale koniec srandy a drz sa.A ak by to inac neslo (myslim tym naozaj neslo) radi ta privitame na rodnej zemi ale to zatim nezes…

  9. mirix píše:

    hallo kybi, osobne sa nepozname – som leon´s wife. nestracaj cas, chod si vsetko oficialne vybavit, ked bude problem s peniazmi-napis, pozbierame – posleme.

  10. jeremy píše:

    nazdar kybi, si este v herate alebov Kabule? bol som dlhe offline, mimo prace. mozem zajra zavolat do kabul kolegom ci bi nepomohli s tvojim paki vizami? daj vediet ako si na tom!!!

  11. jeremy píše:

    Kybi, este som dumal….skus kontaktovat niekoho na Slovesnkom ministerstve zahranicnych veci, nech sa skontaktuju s Paki ambasadou vo Viedni. Vysvetly im ze si Slovak ktory uskutocnuje cestu okolo sveta, ze je to BIG THING! A ze Pakis ti nechcu dat viza, preco??? Panuje tam tiez brutalna korupcia, tak na x-tu v porovnani so Slovenskom. Takze tak! Ak chces mozem ti v tom pomoct tuto s Europy, ale daj vediet ze ako si pokrocil vo svojich planoch ako dalej. JEdnoznace je treba oslovit SK ministerstvo, ministerstvo musi diplomaticky oslovit Oaki embassy vo Viedni, Paki emabssy da vediet ludom na ministertve v Islamabade a Islamabad da vediet do Kabulu. Viem, zne to Stary Zakon, ale je to realita, brutal…..

    Takze daj vediet soon!!!

  12. kopec píše:

    kybi,

    mrzi ma, ze uz nie si niekde v Tibete a nebrazdis miestne cesty. V kazdom pripade si vybav viza oficialnou cestou. Drzim Ti v tomto palce. Ak by bolo najhorsie, vies ze mozes hocikedy prezimovat u nas v tepluckom domove.

  13. jeremy píše:

    Kybi,

    Chod na ulicu:

    RFE/RL Kabul Bureau
    House 26,Street 4,Road 15
    Wazir Akbar Khan
    Kabul
    Afghanistan

    Pytaj sa na p. Mudaqiq Amin, povedz ze si friend of Vlado from Prague. Slubil mi ze ti pomozu ziskat/predlzit visa v Kabule.

  14. kybi píše:

    ahoj jeremy

    este vydrz do zajtra nerob paniku

    ozvem sa potom, viza mi nechcu dat preto, ze ma videli v kabule pred ambasadou na bycikli a takym sposobom sa neda ist do pakistanu cez jalalabad – peshavar a viza mi urcite nedaju ak im povieme, ze idem na bike, lebo z jalalabadu na hranicu pakistansku sa este da, ale potom do peshevaru je tribal area kde pakistan nema kontrolu nad uzemim, takze tak, v kabule mi viza nedaju!! a nemam uz tam chodit lebo ich nasvtem a uz vibez sa nedostanem tam. takze tak vydrzat do zajtra.

    kybi

  15. jeremy píše:

    neboj, ziadna panika, je to moj kolega, ktory by ti helfol, nie len s vizami, aj ine veci, noclah, nejaka chalka… a tak.

    je to na tebe

    Drz sa..

  16. jeremy píše:

    Salam Kybi : )

    Este jedna vec. V praci, kde pracujem na Afghanskej web stranke, v radiu slobodna europa, sme sa podelili o tvoje super fotky, ktore mas na blogu. Chcel by som sa ta opyta, ci je mozne aby sme niektore tvoje fotos pouzili na oficialny internetovych strankach Radia, samozrejme, ze by bol kredit udeleny tebe. Ak suhlasis, daj vediet, a budem potrbovat tvoje cele meno a priezvisko.

    Chuda Hafez

    Jeremy

  17. gogvej píše:

    ojeje,tak to mas pestre a to som si myslela,ze anglicko je vrcholny vrchol byrokracie:} aaaaaaaale,to zvladnes,neboj,vela ludi ti drzi palce a …v tom je sila..tak pevne nervy a.. neboj vyjde to..

  18. ihlus píše:

    Kybi, klud… Je to extremny problem ked nepojdes tak rychlo ako si si myslel? Ved sa pozri kolko ludi by Ti vedelo pomoct, keby uz. Ty si aj tak poradis sam :>)

  19. maiky píše:

    ška ška

Pridaj komentár