Afganistan – Mazar-e-Sharif

Môže sa Vám ešte páčiť...

15 komentárov

  1. Mato Tinak píše:

    Czescz!

    …na kruhaci som este nespal :-). Stale nevychadzam s udivu, ze aky mas veget v tom Afghanistane… a u nas v telke stale davaju len tych bradacov s kalasnikovmi ako slubuju smrt neveriacim psom…US fucking propaganda… A ani tie jazera by som v A. necakal, parada!
    Trimem palce a hore nech mas snehu co najmenej, bo s tym bobikom…ajajaj..
    M.

  2. kybi píše:

    ano afganistan, ako som uz pisal, je naozaj pre klasicku batozkovu turistiku velmi v pohode, a vobec sa netreba bat sem ist, prave naopak, vsetci tu na vas cakaju a tesia sa, ze moze konecne po rokoch vidiet aj normalnych ludi, okrem tych co tu robia vo vseliakych organizaciach po rokoch vojny. ludia su tu super, aj ked nemaju ziadne prachy, maju tu zle cesty, ale velmi dobre srdce. som tu uz cez 45 dni a citim sa ako ryba vo vode :). treba rozlisovat taliban od islamu, je to velmi dolezite. taliban nieje islam. to co tu robi alkajda, robi velmi zle meno afganistanu a vsetko sa to potom odrazava v novinach. a v novinach su len negativne infosky. je pravda, ze sa denne bojuje, ale v inych provnciach, tuto ludia tak neciatia.

  3. lunica píše:

    Si perfektný:-)

  4. richardus píše:

    Ano, spanie v parku a nasledny ranny ruch mi je znami:) maroko!

  5. kybi píše:

    presne nato som si rano spomenul, ked som vstal :) len vy ste tam neboli :) a ked porovnam bezpecnost, tak tu sa fakt citim ovela viac v pohode a v maroku som nebol len raz

  6. lunica píše:

    Čo si robkal na Slovensku pred cestou?Ak teda neotravujem zbytočne..

  7. Luho píše:

    Ešte, že máš problémy s tými vízami, inač by sme nevideli také krasné fotos :-)

  8. vevi píše:

    na kruhaci :-) parada

  9. soda píše:

    ta som se dobre pobavil kybi :-D

  10. kopec píše:

    Kybi, tak dnes sme sa ‚zaregistrovali‘ na urade a stal sa zo mna zenac. Svadobna hostina bude 17teho, takze slapni do toho a cakame Ta tu s Ling s otvorenou narucou :-). Pekny den.

  11. natasha.com píše:

    cau kybi,
    drz sa, pozdravujem z mongolska, tulam sa uz mesiac a je to parada, uzasna krajina a tradicny sposob zivota stale silne zachovany /aj ked akurat dnes som sa rozpravala s jednym cechom, co chce mongolskej televiizii predat reality show, oni to tu zatial nepoznaju/, tak podte vsetci do Mongolska, ked sa vratite z Afganistanu a kym tam nedorazi Big Brother.
    bayerte

  12. lunica píše:

    jak si sa len dokázal tak od všetkého odprostiť a odísť sám na tak dobrodružnú cestu?Detstvo si musel mať v celku príjemné,že?

  13. olo píše:

    kybi te mesity su proste uzasne :) kam sa „hrabu“ nase kostoly ;)
    taksi to tam pekne uzivaj, tiez by som si tam rad trocha pokvasil

    >>>> To Kopec : kopec gratulujem… a prajem vam obom vsetko najnaj :)

  14. peter píše:

    caf Kybi,
    tak po mesiaci opat pozeram a citam co je nove na tvojej ceste,a az na tie viza je to asi fajn(no aspon vidime viac Afganistanu:)
    ja som sa pred par dnami vratil z Kaukazu.
    s Ivom a Macom som bol,vela sme pochodili-vyliezli Elbrus(5642m),vela zazili,vela prijemnych ludi tam stretli,ochutnali vkusnuju domacu stravu pivo,a vodku samozrejme:)
    koncom mesiaca budu nejake fotos na: pito.duffy.sk

    Tie baterky som ti dobre kupil?a dve ti stacia ?z toho telefonatu som skoro nic nerozumel….

    ta se trim a len tak dalej peter

  15. kopec píše:

    to olo: dik :-)

Pridaj komentár