Vietnam – kdesi ?

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. vasso píše:

    Ahoj. Myslis, ze si zvyknas na normaly zivot ked doma zosadnes z bicykla? Mozno uz sa aj trocha tesis, ale tato tulacka diagnoza sa lieci tazsie ;-) Na tej svatbe to mohla byt celkom zabava, ale ten arzenal vybavy na ktory treba stale mysliet…to sa asi neda len tak opojit a bezstarostne sa oddavat zabave. Ako to vyzera v tychto krajinach s Anglictinou? Da sa dohovorit. Tych policajtov sa mi paci, ako riesis :-D. Travis sa ze tomu co hovoria rozumies celkom inak (ked hovoria v svojej reci), chvalis krajinu a pocasie a davas na znamost svoju vysostnu spokojnost so vsetkym okolo, aj s tym, ze sa unuvali ta otravovat? Oni az tak casto asi nevidia exotickejsi pas, ale nech sa vsak trochu posnazia, ked ho chcu vidiet, nie? ;-)

    Drz sa. Bodaj by ta tie terminy v pase uz tak nemuseli nahanat (ale to by Ti cesta trvala asi 5 rokov, co?)

  2. kybi píše:

    to vasso: no viem ci si zvyknem, neplanujem sa vratit tak skoro, paci sa mi velmi :) sak sam vies, ze som sa dlho tesil na toto co teraz robim.
    presne tak, stale sa obzerat na bycikel, ze ci tam niekto nieco nahaluzi, nemas cas kludne popit :)
    anglistina tuna slabsie, tam kde su turisti hovoria pekne.
    by som velmi chcel najmenej pat rokov byt na ceste, naozaj, domov ma nic netaha, slovensko ma cas. no uvidim :D

  3. durec píše:

    :-) hee, tak sa maj dobre kybi, ja sa mam tiez fajn..

  4. vasso píše:

    Trocha s oneskorením pozerám fotky. Mal som trocha vzruchu s novou prácou a novým byvaním, ale už som zabehnutý do normálu. Takže k veci: tí chlapíci čo si ich stretol v Laose s tým červeným tricyklom, to sa mi veľmi pozdáva, a určite aj tebe. Myslím, že v takej dvojke s nejakým primeraným finančným zabezpečením sa naozaj dá pár rokov stráviť na cestách. Určite si prišiel na to, že pri svojom tempe toho nespoznás až toľko, koľko by si chcel ;-) Hlavne sa nazabudni, niekde zastaviť, aby si vychoval malých Kybikov, odovzdal im svoje poznanie a užil si aj trocha rodinnej pohody ;-)

  5. ihlus píše:

    :>))

    Vasso, Ty uz odovzdavas? Pravda je taka, ze ponahlat sa musia viac zeny. Len si to Kybi kludne prejdi.

  6. vasso píše:

    Ihla, No ja ešte stále nie. Zistil som, že nie je až také ľahké nájsť niekoho s kým by som to riskol, ako sa na začiatku zdalo. Ale Kybi má nakoniec lepšie možnosti, kedže ide cez pol sveta, má teraz lepší výber, nie? ;-)

Pridaj komentár