Indonesia – Java – Jakarta

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. rudy píše:

    fuuu, to by som si nikdy nemyslel ze v indonezii je taky problem predlzit viza, ak by ti pomohlo, mozem zohnat mapu indonezie a spocitat kilometre, mozno by sa dala aj nejak oscanovat a poslat mailom, tam by sa mozno dala vytlacit.

  2. Odpad píše:

    som to nepochopil. z jakarty do singapuru kvoli vizam, naspat do jakarty, jakarta-timor a spat na bicykli, jakarta-singapur a z tamade australia? :)
    jakarta-dili 2100 km len vzdusnou ciarou
    http://www.timeanddate.com/worldclock/distances.html?n=108
    som to kontroloval na google earth. tam a naspat za 50 dni tazko cez vsetky tie ostrovy

  3. kybi píše:

    spravne si to pochopil len tolko este ze za 50 dni sa nestihnem vratit tak sadnem na lodku, alebo na bus a dojdem do jakarty. som len zvedavy pokial dojdem mozno nestihnem ani timur, vsetko sa ukaze pocas cesty. pekny den

  4. Odpad píše:

    ved ja v dobrom. a co tak ist busom do t., spravit viza tam a slapat naspat do jakarty?
    vela stastia, som zvedavy na autraliu

  5. wjerocka píše:

    ahooj kybi,
    no konecne si sa ozval.uz dlho sme nepoculi o tebe. tu v prahe uz zacina byt pomaly po veceroch kosa tak ti zavidim teplo co tam mas ;-)) cez den sa slniecko este drzi ale uz take zubate. drzim palce pri vybavovani viz. tak ahooj wjerka

  6. olo píše:

    ahoj kybi :)

    tak zas trosku problemy s vizami :)) ale nejak to dopadne dobre tak ako vzdy :)) … takze drzim palce nech to pekne odsypa :) tu uz je aj pekne kosno … nie ako tam te peky :)

    majsa

  7. klboo píše:

    nech nam je dobre a nikomu nie je zle :)

  8. tworbo píše:

    cus, byrokracie fakof. vsak ty si s tim nejak poradis, toho se nebojim. A propo, nejakej ostruvek blizko timoru je zajimavej tim, ze tam lide zijici na pobrezi stale lovi velryby drevenejma harpunama z malejch lodek, jako za starejch casu. Chtel sem je tam jet kdysi omrknout ale nestacili me viza, doplacal sem se na lombok, dal ni krok. Jinak ja sem ted daval himalaje indicko tibetska hranice, a malem sem vcera brecel unavou a hlady. Hukot. Nastesti sem uz v civilizaci, a cesta bude dolu. tak at se dari a slapeto.

Pridaj komentár