Mexico – Paraiso

Môže sa Vám ešte páčiť...

10 komentárov

  1. maiky píše:

    Krasa Kybi, len tak dalej, zelam vam bezproblemovy trip. Konecne poriadne citanie na nete :)

  2. thailon píše:

    Vedel som, ze preco sa mi dnes neda spat :) Vstanem a co nevidim ! Paradne citanie, paradne zazitky, paradna cesta ! Drzime vam palce !

  3. soda píše:

    Ahojte cyklisti, pekne fotky. Dik za blog. Kybi styl sa ti trochu zmenil, by som povedal ze skultivoval …fajne len to neprehanaj ;)
    Btw. stranka… pouzivam tmavu (inverznu) temu a nepaci sa mi, ked styl stranky ignoruje nastavenie prostredia a vynuti si tmavy text – ktory nie je na tmavom pozadi vidno. Urob s tym prosim ta daco, nech nemusim switchnut temu len preto aby som napisal komentar :)))

    Prajem vam malo defektov a vela fajn ludi na ceste!
    Marek

  4. kybi píše:

    no to je chyba tej themy, nemoze theme gnome ingonoravta nastavenie stranky, to potom by si musel pisat na vsetky weby, co su svetle. ja som mal ten isty problem, aj ja pouzivam tmavu themu, a nasiel som lepsiu tmavu, co uz to nerobi. rad by som ti vyhovel, ale nemam cas spravit novy tmavu themu pre blog marek :) skus najst lepsie, je ich viacej

  5. durec píše:

    prajem vam pekny vylet… je to fajn.

  6. bikerkiri píše:

    paradne citanie….perfekt :)

  7. soda píše:

    Jasne, dik za hint. Aj ked ine stranky tmave temu respektuju, iba niektore vynimky to nerespektuju takze si myslim ze chyba temu to nie je. Tak ci onak Prijemny den prajem ;)

  8. wjerocka píše:

    Ahojte, fotecky fajne, citanie prijemne. 1000km klobuk dole. Len tak dalej hlavne co najviac bezporuchovo. Zaujimalo by ma cim vypalujete cerva rano akoze dezinfekcia zaludka hehe , olmeca tequilou? ;-))) chuti inac ako u nas? pekny den a nech sa lahko kruti. Btw: kolko vam vazila batozina ktoru tahate so sebou?

  9. dubka píše:

    krása :-). prijemne poobedne citanie.

  10. Maja píše:

    Fajnove čítanie, ideálne pred spaním :)) Užívajte krásnu cestu, píšte a foťte, nech máme čo obzerať :)

Pridaj komentár