Turecko – İstanbul İİ.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Kino píše:

    Caves, zdravim. Ako ked to citam mam 100chuti vysadnut na komouskeho favorita bez presmykovaca (vzadu len 3kolecko), co mam v sope hodeneho a pustit sa za tebou :-). Inak to, ze si stretol dalsich bikovych tipkov je sila. Fajne sa to cita fajne v teple izboveho intrenetu.Akoby som to zazival.Tento log sa este bude predavat v tlacenej podobe :-), uvidis ty Kyb-mingway.
    Nechcem byt gycovy, ale drzim palce.

  2. sika píše:

    kraaasa kraaasa len tak dalej len tak dalej
    vyborne
    inac…..jablka uz opadali :)
    dnes som vyletela z poslednej skusky do kelu
    radko ma uz stresy, uz to nanho ide….streda to isti
    a dufam, ze ta este vacsia krasa caka…verim…veris…
    a fotiek kolko mas? asi uz vela :))
    papa cmuk

  3. angelovic píše:

    ahoj Kybi, alebo bratrance.Bohuzial to ze si na ceste za svojim snom som sa dozvedel az vcera.Mal si sa ozvat, mohli sme sa stretnut,dorospravali by sme sa a tak.Ja zijem uz 2 roky v Blave,takze
    mal som to blizsie k Tebe do Prahy a aj ty do Blavy.Je to super vec, ze si sa tak rozhodol, drzim ti palce a budem kazdy den sledovat ako pokracujes…cau cau cau.Lubos-Angel,alebo Lubomir Angelovic.

  4. dubka píše:

    joooj kybi nadhera. tak ides ako vietor. a este samych pohodovych typkov stretavas. no co ine moze stretnut zbiesile dieta. chichi. tak vela energie do noh . nech same krutia.:))))))
    papa

  5. vasso píše:

    Verim ze ti cyklotypci ci dali dostatok noveho optimizmu, aby si nemusel rano stavat s pocitom, ze sa ti to len zda, a ze sa to da naozaj zvladnut ;-). Mas to „ovela“ lahsie, bez manzelky a babetka na ceste; je to predsa trocha menej stresu ;-) Tesim sa kedy opat vyrazim na nieco vacsie, tohto roku to uz asi nebude. Pomaly to tu v praci uzatvaram, a planujem svoj presun do UK. Naozaj sa nam tu zda, ze Ti to ide rychlo, lebo ten cas v nasej spolocnosti tak rychlo plynie. To je ta relativita, pohybujucim sa telesam cas plynie pomalsie. ;-)

  6. kybi píše:

    To vasso: velmi si ma pocesi stym telesom hlavne cim je tazsie ;)

Pridaj komentár