Turecko – Beypazari

Môže sa Vám ešte páčiť...

14 komentárov

  1. durec píše:

    Cau Kybi, vzdy sa potesim, ked napises novy prispevok a este viac ked posles nove fotoze. Vzdy si na mapquest.com pozriem mapu kde uz si.
    Zda sa ze turci su dost pohostinni, sak nevadi, ze stravis (nie stratis) vela casu sedenim pri caji, sak sa nemas kam ponahlat, a myslim, ze ide hlavne o zazitky, nie o nahananie kilometrov. Nie?
    Ten rafik, vyzeral byt brutalne popraskany, esteze ho mas uz vymeneny.
    Na fotkach vyzeras byt spokojny, tak nech ti to ostane aj nadalej.

  2. vshivak píše:

    ahoj Kybi,

    som pozeral nove fotky v galerii. Krasa! Ak som to spravne pochopil, tak aj v Bulharsku maju jedno zrekonstruovane mesto co vyzera k svetu + nechutne betonove budovy k tomu. A v Istambule im zas stoja „tie ich tri pamiatky, co tam maju“, ako raz povedal Kopec :-).

    Fotky mi uplne ozivili spomienky na cestu do Indie. Ked som ich tak pozeral tak som dostaval tiky do praveho oka a mal som nutkanie dakde vyrazit.

    Inak, krasne ides. Tebe sa mozno zda, ze nasledujes pomaly, ale keby si cital svoj blog z tepla obyvacky, tak by ti pripadalo, ze poriadne ficis :-). Navyse s BOBIKOM vyzerate byt obaja spokojny a popukane rafiky ta dufam moc nevyvedu z nalady. Hlavne v klude si treba davat s miestnymi cierne cajiky so surovym kockovym cukrom.

    U nas vsetko jak ma byt. Kara je uz v siestom mesiaci a pomaly sa nam to blizi :-).

    Uvazujem, ze by som ti siel naproti, len neviem, ze kde naproti by to malo byt. Samozrejme uvidim podla toho ako sa to u nas cele vyvynie :-).

    Idem ti este poslat sms, ze jak ti zavidim s miestnymi cierne cajori na ceste a idem dat vodu na moj cajor.

    Tak nech ti to dobre slape!
    m&k

  3. vshivak píše:

    toto ma este napadlo ked tak citam o problemoch so slovenskymi konzulatmi.

    – jednak by si mohol skusit poste restante. v tom pripade by si vsak musel vediet ze bude v danom meste a na danej poste v daky cas, co nie je tvoj pripad, ale za zmienku to stoji.

    – druhak by som sa na slovenske konzulaty s prapacenim vies co, kedze slovenske konzulaty a podobne ine oficialne slovenske zastupitelstva maju po celom svete dost nedobru povest, pretoze ked od nich nieco chces tak ta zvacsa poslu do …. sak vieme kde. kazdopadne nic ti nebrani urobit to co uz urobili mnohi pred tebov: obratit sa na ceske zastupitelstva, ktore nas tulajucich sa Slovakov maju radi a podla mna ti skor pomozu ako nasi. Ironicke a da sa povedat skoro az smutne, ale tak nejak to je :-(

    Pozrel som teraz google news, ze co sa deje v Turecku a Irane a vyzera to tak ze v Irane sa nedeje nic a v Turecku maju „Rally of Turkey“. Takze ak sa im nebudes tulat po trati, tak by si mal byt v klude :-)

  4. rado píše:

    najnovsie info: kybi je par km pre Ankara-rom ;)

  5. angelovic píše:

    ahoj kybi,az dnes som si pozrel fotecky,ktore stahujes na net, a musim
    povedat, ze niektore su hodne dat ich na pohladnicu.
    Suhlasim s Durcom aj ked neviem kto to je, ide hlavne o zazitky a o vychutnanie si tej krasy a nie ponahlat sa niekam…od dnes ked budem
    pozerat nejaky cestopisny film hned si spomeniem na teba.
    caf a drz sa…Lubos

  6. angelovic píše:

    ahoj kybi,az dnes som si pozrel fotecky,ktore stahujes na net, a musim
    povedat, ze niektore su hodne dat ich na pohladnicu.
    Suhlasim s Durcom aj ked neviem kto to je, ide hlavne o zazitky a o vychutnanie si tej krasy a nie ponahlat sa niekam…od dnes ked budem
    pozerat nejaky cestopisny film hned si spomeniem na teba.
    caf a drz sa…Lubos

  7. vasso píše:

    Vyzera to na tuhy vyplet, ale to vidim v zivote druhykrat a opat u Teba (tie crossmax-y), neviem ci si to uz vymenil, ale asi by bolo lepsie vymenit aj spice za 2mm aspon na to zadnom, lebo na fotke vidim, ze pukaju veselo dalej. Tazko je to asi robit 100km v cudzom prostredi, kde sa tazsie orientuje a zabezpecuje zivotne potrebnosti. Ked sa pamatas, aj Vitovi Dostalovi to vychadzalo tusim tak do 80km na den, takze hlava hore. Naburava to casovy plan viz?

  8. Smethak píše:

    Kybi…nejak letis :) …Teda asi ani tu sa zivot nezastavuje….Strasne Ti zavidim, ze sa stretavas s takymi pohostinnymi ludmi…snazim sa to zavadzat aj tu v Ceskoslovensku a niekedy som prekvapeny, ze ludia sa milo spravaju :) … len nie v takej velkej miere ako muslimovia…hold, je to asi klimou…u nas je chladnejsie :)

    Drzim Ti palce…a ked pojdes cez pakistan, tak fot, fot, fot!!! :)

  9. kopec píše:

    kybi, tak to si tu u nas skor ako som cakal. Ved za ten mesiac a par drobnych si sa dostal dost daleko. Nebude to tym cajom!? Inak ako som Ti uz pisal, tak Turecko, Iran je sila. Ked som prechadzal s Marekom cez iran v tom 98, tak si pamatam len pust a prijemnych ludi. Tak nech Ti to slape, chlape. A hlavne pi vela vody, caju, ci co to tam pijes :-)

  10. vshivak píše:

    Kybi, na sme ( http://www.sme.sk/c/2248928/Juhovychod-Turecka-zasiahlo-silne-zemestrasenie.html ) pisu, ze juhovychod Turecka zasiahlo zemetrasenie. 900km juhovychodne od Ankary. Ta ak si s miestnymi popijal daky alkohol a sa ti zazdalo, ze sa ti dako trasie zem pod nohami, ta to nebolo z toteho alkoholu ;-). Kedze si vsak dakde v okoli Ankary tak si nemyslim, ze si vobec daco citil, vsak? :-)

  11. oko píše:

    caf kybi neviem ci pmatas, ale tu oko…
    minule som sa stretol s marekom lenartom a ten mi o tebe spomenul, tak reku ze kuknem, je to fakt dobre……
    zatim caf a pridaj znova nejake tie fotos

  12. oko píše:

    caf kybi neviem ci pmatas, ale tu oko…
    minule som sa stretol s marekom lenartom a ten mi o tebe spomenul, tak reku ze kuknem, je to fakt dobre……
    zatim caf a pridaj znova nejake tie fotos

  13. kopec píše:

    kybi, som akorat kukal fotky co si porobil a fajne su. Pekna krajina, ludia, bike este stoji. Aj som spoznal stan & varic. Dufam,ze sluzia k tvojej spokojnosti :-).

  14. kybi píše:

    k slovenskej ambasade sa ani nevyjadrujem, nechapem, a ani nepochopim, je to bezna VEC ZE SI CESTOVATELIA POSLIELAJU BALIKY NA ambasady, pohostia pomozu a tak dalej … su to parchanti.. nabuduce radsej rovno cesku ako slovensku ;)

    ono sa vam nezda, ze idem pomaly, lenze mam viza do pakistanu a afganistanu nacasovane len tak tak ;), jasne ze neide o kilometre, pohoda nic sa nedeje. ani o tie viza nejde, vzdy sa daju predlzit, alebo vystavit nove, lenze na hranicu s tibetom by som mal dorazit najskor na prelome jul/august a je to este 5000km a v tibete a cine ma caka necelych 5000km a ked si to spocitate casovo, tak nechem mzrznut na nahornej plosine, nemam nemrznuci olej, tazke len tolko ..

    k rafiku: vyplet bol naopak makky, tak preto to popukalo. teraz mam novy rafik, spice ostali tie iste, vyplat chlapik spravil nie uplne na tvrdo a po 500km, nechcem zakriknut vsetyko ok.

    k fotkam no nie su to az take fajne, ako sa zda vam , treba vacsiu kritiku :), k dobrym fotkam to ma daleko. digital pouzivam len ako doplnok k diakom. ked idete na bike niekedy sa vam nechce pobehovat po okoli a vychytavat lespi zaber .. na fotenie treba ist len z fotakom bez bike a bobika my friends

    zemestrasenie som nezazil, vecer dojdem, navarim a zaspim unavou len taky dzes, ani zametrasenie ma nezobudi, veci na bike necham ako su, nezamikam ani neviazem bike na prst na nohe, zatial pohoda :) vyberam vzdy taky flek, aby som nebol na ociach ludom.

Pridaj komentár