Turecko – Saraykoy

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. durec píše:

    Kybi sak nasu vlajku ukaz svetu, nech si nemyslia, ze si nemec alebo amik a ze len oni mozu nieco dokazat.

    P.S. Poslal som na ambasadu jeden mailik, nech sa pozru na tento blog, aby vedeli co si o nich myslime..

  2. ihlus píše:

    Daj si ceskoslovensku, aj tak Ti povedia ‚cekoslovak‘ alebo ‚ceko‘ :>) Ako to je v skutocnosti?

  3. ihlus píše:

    Alebo si daj slovensku, ukazes im jedneho dobreho slovaka a hned sa zmeni ‚obraz Slovenska vo svete‘.

  4. vasso píše:

    K tomu cekoslovak mame este z Rumunska taku prihodu o ktorej Kybi nepisal. Bol celkom slnecny den a zacali sme zarezavat prve vacsie kopce. Ked sme sa objavili v sedle priesmyku, na chvilu sme zastali, ze sa trochu ponatahujeme a doplnime v klude tekutiny z bidonov, biky sme opreli o cestne zabradlie. Bola to taka dedinka vo vrsku. Tu sa zrazu zjavil chlapik, ako z ineho sveta…povedal by som taky Amerikanec, Florida. Biele nohavice, biela platena kosela. V ruke igelitka, chodza tazka. Ozval sa do nas prechadzajuc obdalec, a my znali svetovych reci sa hned davame do diskusie;tak sa k nam vratil z polnej cesty po ktorej schadzal k domom do dediny. Podisiel, zlozil tasku, vydychol a zacal vyzvedat. Neviem sice co sa pytal, ale odpoved mame vzdy pripravenu:Slovacia. Slaba reakcia, menime prizvuk, pridavame mekcene. Stale nic. Skusime inak Cechia…oooo Cechia, to uz je lepsie, Praha, Mlada Boleslav. Vytahuje pivo podava mi ho, otvaram tu plastovu flasticku, vyborne vychladene, davam ho kolovat, starky nechce, ma uz asi dost. Na oplatky vyberam tabak, ze mu nieco usulame. Z tasky mu vykukuju R1-ky, uvidime co to spravi. Chlapik sa rozhovoril, ako pracoval v Cechach, su to uz roky, ale nejake slovicka este pamata; pri spomienke sa slovakov robi ukazovakom vyvrtku na cele, uz je nam jasne, ze si mysli ze sme Cesi. Smejeme sa. Zacina kolovat dalsie pivo, cigara je hotova. Chlapik s nedoverou pozera, drogy? Nu,Nu, tobako. Jednu vyhuli. Vytahuje svoje R1, aby sme sa nemuseli trapit s tym svinstvom. Este stale rozprava s my sa stale usmievame, slnko prazi a to pivo vazne zabera.

  5. vasso píše:

    Fotky z Rumunskej casti a z odchodovej party v Kosiciach.
    http://www.flickr.com/photos/vasso/sets/429386/

  6. ihlus píše:

    Kybi, posli alebo napis zoznam miest kadial si siel, urobime nejaku mapu kde to bude vidno a ciara sa bude predlzovat…

  7. rado píše:

    velmy dobry napad ihla. bude to nahrada za vymeskane hodiny zo zemepisu :)

  8. kybi píše:

    to ihlus: zoznam miest urobim neskor

    to durec: niesom rad ze si im poslal mail s linkov ked niesu dobry k slovakom co cestuju. si myslia ze su tam len nato aby kecali s turkami.

  9. lunica píše:

    Ahoj Kybi sa mi strašne páči jak si cestuješ a jak si stále rád-to je paráda:-)Fotečky sú nádherné, si nimi spríjemňujem čas v práci a tiež ma vždy poteší, keď napíšeš niečo nové z cesty:-)
    Držím ti palce:-)DRŽ SA.Čusbus

Pridaj komentár