Iran – Qouchan II.

Môže sa Vám ešte páčiť...

17 komentárov

  1. durec píše:

    Kybi je to na prd, ked prídeš o nejaké dôležité a užitočné veci a zvlášť keď ti to ukradnú. Poznám to, keď mi ukradli GPSko. Tiež som nadával naokolo a preklínal toho kto to urobil. Nevedel som sa z toho spamätať asi 2 týždne a aj teraz mi je to ľúto. Nie sú to veci nevyhnutné pre život, ale pomôžu človeku.
    No nič sa nedá robiť, hádam sa ti už nič také nestne. To je tak, že sa stávajú aj dobré aj zlé veci, tak to už na svete chodí, rovnováha musí byť zachovaná.

    Teším sa z toho ako fičíš, už si riadne ďaleko.. Ani sa nenazdáme a budeš stáť pod Himalájmi. Pozdrav ich odomňa, určite si ich niekedy pôjdem pozrieť.

    Drž sa. čaaaaaaaaav

  2. ihlus píše:

    Dufam ze si ich cestou este budes vediet kupit – kolko stoja take? Som ochotny prispiet :>)) (vazne)

    A urcite si pochodil lepsie ako ja, ked mi ukradli BICYKEL v Kosiciach prvy den, ked som si ho tam priniesol – este cestou na intrak. De facto odvtedy uz len pobehujem :>)

  3. kopec píše:

    kybi, su aj horsie veci ako ….. teple pivo :-). Usmev priatelu, za zlu naladu to nestoji. Ked prides do Sanghaja, tak Ti poziciam moje, tie iste. Viem ze Ti ich nic nenahradi, ale aspon budes vediet ako si vysoko a kolko je stupnov. Hlavu hore, drzim palce.

  4. tibor píše:

    kybi no masaker
    ale dufam ze nadlho je syte toto zle co kazdeho musi obcas stretnut….
    tak nech si pochutna
    verim ze teraz zas fasa sa ti povodi :)

    inac vsetci co este naviete kuknite si na http://earth.google.com/
    fakt super!!!

  5. kybi píše:

    to kopec tie casio uz dovno nemam, tie som stratil na jednej akcii menom ‚kludas‘ teraz som si kupil POLARi 720i co mi robia log file ked slapem kazdych 5sekund s vyskovym profilom a vecer si data stahujem do PDA. viem ze sa stavaju aj horsie veci, ale teba by to nenastvalo ani sekundu ;) tomu neverim. dnes som uz kludny idem si prave objednat nove tie iste. a dufam ze to stihne do islamabadu prist.

  6. lebed píše:

    Caf, my sme sa s Andreou boli pozret v Slovinsku a Chorvatsku. Bolo to krasne a oddychli sme si. Ako vidim pekne postupujes, to ze sa obcas nieco nepodari treba prekonat, ved to hlavne je ze ides. Tak sa drz, drzime Ti palce.

  7. dubka píše:

    ahoj kybi:)))
    tak ty mas s tymi hodinkami fakt stastie :(( ale nic to hlavu hore budu nove:) inac cez vikend sme si zacali znacit do mapy ako ti to ide a sa stebou vytesujeme chichi. tak papa vela dobrych kamaratov po ceste.

  8. wjerocka píše:

    cawes kybi;-)) zaznacime si tvoj dalsi postup do velkej mapy.ficis si paradne tak nech ti to slape a nech hodinky dojdu;-))a si stale s usmevom na perach dieta prirody;-))) pridam este aj ja komentar …..ze o rok expedicia na kubu a last stop jamajka ;-))takze vsetci si odkladajte peniazky a rok na vylet ;-))) juchuuu teda mame na vyber: madagaskar….a alt.1 kamcatka alt.2kuba,jamajka a alt.3si uz nepamatam ;-)))

  9. richardus píše:

    Kybi ako vravi jeden moj kolega: Valka je horsi:) ,ale p…val by som tiez.

  10. jerry píše:

    zdar kybi, citam ze nejaky islamsky fundamentalista ti slohol hodinky :) no, to vie pekne nasrat. ale keep your head up. vyfuckuj ich tam a pokracuj v ceste. stastnu cestu. praha ta zdravi.

  11. caba píše:

    dig on….hodinky v muke..kuknem na ebay? no nie je to jednoduche prichadzat o materielne statky ktore si clovek nahromadi a obzvlast ak tak dobre sluzia. preveril si nejaky blsi trh v tom meste? urcite tam budu na predaj za 10 kc take iste!
    tak uz len kustik a si v afghanistane. tak si pekne uzivaj … a trim sa !!

  12. kopec píše:

    kybi, jasne ze by ma to nasralo … a riadne. Blbci su vsade na svete a vyhnut sa im proste neda. Velmi rad si pozriem tie POLARi 720i :-). Tesime sa s Ling na teba.

  13. mino_eva píše:

    ahoj rasto, volal tvoj ocino, ci nechces kupit tie hodinky alebo ti netreba nejako pomoct. daj vediet, pls. eva z prahy

  14. kybi píše:

    to mino_eva zavolaj otcovi ze je vsetlko ok, ze sa mam ok a 21.7.2005 prekrocim iransko/qfganusku hranicu. IN SA ALA. hodinky budem mat nove. ze sa ozvem, ked sa bude dat, nemam peniaze uz 2 tyzden, lebo sa tu nedaju zmenit cestovne seky, ani pouzit kreditka, ozvem sa z afganistanu :) jest mam co, nejake prachy mi dal DAVE francuz, ale volat nemozem setrim. ahojte :)

  15. rudy píše:

    nazdar, som rudo a cestujem momentalne po irane, teraz som v mashhade, po zajtra budem v afganistane. tusim to bude 21.7., takze dufam ze sa stretneme, niekde…, mozno….

    stretol som Davea v Tabrize asi pred tromi tyzdnami, on mi povedal o tebe a o tejto stranke. Dokonca som ta videl z autobusu {to si este mal tu tycku}.

    Drzim ti palce, aby ti vsetko vyslo a aby si mal co najmenej problemov.

  16. kybi píše:

    to rudy: ahoj rudy super aj som som v mashade este ale asi sa trazko stretneme, pockaj ma pred hranicov, 21.7.2005 dorazim niekedy poobede, v ten den mi koncia viza, dikes budem este na nete 30 minut ozvy sa na blog alebo mail

  17. mino_eva píše:

    rasto, volali sme s tvojim ocinom. je spokojny, ze si ok. bol by rad, keby si domov zavolal, ucet zaplati :-) … inak ti drzime palciska a cela rodina sa z teba tesime. pa,e.+m.

Pridaj komentár